неделя, 8 май 2011 г.

ДоублеТвист надоградњу функције Аеродром подршка за више јабука / андроид мешање раса

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/doubletwist-upgrade-features-airplay-support-for-more-apple-an/:
Додајте још један зарез на ДоублеТвист је Аппле-екосистем интеграције појас, сада да је Андроид апп је додао Аирплаи стримовање на листу функција. Од верзије 1,4 ће стримовање музике, видеа или слика на Аппле ТВ-а или других компатибилних уређаја истовремено тврдећи Бета подршку за Сонос хардвер. ДоублеТвист играч је слободан, али користећи Аирплаи значи куповину 4,99 долара АирСинц додатак који такође омогућава бежичну синхронизацију са вашим медијима библиотеку (иТунес) и стримовање за ДЛНА или УПнП компатибилним уређајима . Твонки Мобиле је бесплатну алтернативу која је такође Аеродром компатибилан, али без чврсте иТунес-интеграције, можете да их проверите како се на тржишту.

ДоублеТвист надоградњу функције Аеродром подршка за више јабука / андроид мешање раса првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 12:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДоублеТвист , Твонки Мобилни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар