неделя, 8 май 2011 г.

АУО је 71-инчни ултра широки 3Д ЛЦД панела очи-у

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
Док шетње око Шенжен раније данас, одлучили смо да свратите у Кини оптоелектронику Приказ Експо да празник наше очи на АУО је "највећи светски" 71-инчни 21:9 3Д ЛЦД панела. Уф, шта залогај, али ово 240Хз ултравидесцреен је заиста већи од под-60-инчни Визио понуда, ЈВЦ, и Пхилипс. Али то је било добро? Ми смо ставили на наш пасивно 3Д наочаре и открио искуство за изненађујуће удобан и ефикасан (цак и на око 40 степени од центра пре него што је погодио зид), иако сјајни екран је одраз суседне кабине је мало офф-стављања. То ће вероватно бити мањи проблем у вашем скромном боравка, у сваком случају.

У погледу доступности, АУО нам је рекао да је Кина на бази ТЦЛ ће бити први да покупим ову звер од панела, а финални производ би требало да буде у августу. Осим тога, нисмо могли да постигнемо додатне информације о другим брендовима, тако да најбоље писање у најближи трговина на увоз ове егзотичне ТВ-филм. Више очи-са слика у галерији испод.

АУО је 71-инчни ултра широки 3Д ЛЦД панела очију-на првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 08 мај 2011 13:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар