петък, 21 октомври 2011 г.

Америчких војника у Ираку Оставите до краја године

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jxXf3Rqw1mI/us-troops-to-leave-iraq-by-end-of-year:
маиберри42 пише са вестима да је председник Обама најавио крај ангажовања америчке војске у Ираку. Сви амерички војници ће напустити Ирак до краја године. "Господин Обама је рекао да ће од 1. јануара 2012, Сједињене Државе и Ирак ће започети" нормалног односа између две суверене нације, као и равноправног партнерства на бази заједничког интереса и узајамног поштовања. " У видео конференције у петак ујутро са премијером Нури ал-Маликија, Обама му је одлука администрације, која израста из немогућности Сједињене Државе и Ирак да дође до договора о иступању неколико хиљада војних тренера у земљи Сједињеним Америчким Државама. раније је договорено да изађете Ираку до краја године и оставити од 3.000 до 5.000 војника у Ираку, као тренера, са неким члановима Конгреса се залаже за задржавање смањене борбена сила, као и Али Пентагона адвокати инсистирали. да Ирачки парламент даје имунитет од судског гоњења у војнике да су да остану. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 7.0 плус ВиФи ударање САД 13. новембра по цени од $ 400, доступан у капацитетима 16ГБ за сада

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/samsung-galaxy-tab-7-0-plus-wifi-hitting-the-us-november-13th-fo/:
Скоро месец дана након иницијалне најаве , Самсунг је спреман да испоручи 7,0 __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ Плус добри стари амерички А баш на време за зиму поклон-давање сезоне. ВиФи само уређај који поседује 1.2ГХз дуал цоре процесор са 1ГБ РАМ-а, Андроид 3.2, 3МП камера са ХД 720п видео записа и 7-инчни ЛЦД са 1024 к 600 резолуцију, биће моли за ваше кредитне картице, као од 13. новембра у Бест Буи, Амазон и други трговци. Да ли сте рано усвојилац? Нема проблема - имаћете прилику да унапред наручити ваш на "изаберите продавницама" ово долази недељу, иако постоји посебан медија су позвани од стране именом. 16ГБ је једина верзија стиже до сада, али Семи нам је рекао да очекујемо 32ГБ укус касније ове године или почетком 2012 (вероватно за $ 499, ако је кратак јучерашње појављивање на Амазон је неки показатељ). Нема речи о партнерству са носачима још, али ми ћемо вас послали на било исправке. Погледај саопштење за медије у свој својој слави испод.

Наставити читање Нокиа __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 7.0 плус ВиФи ударање САД 13. новембра по цени од $ 400, доступан у капацитетима 16ГБ за сада

Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 7.0 плус ВиФи ударање САД 13. новембра по цени од $ 400, доступан у капацитетима 16ГБ за сада првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 14:29:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Разер Синапсе 2.0: узмите нервозна подешавање игре где год да кренете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/razer-synapse-2-0-take-your-fussy-gaming-setup-wherever-you-go/:
Икада идите на ЛАН-партија и пронаћи да је узимање превише времена да би своју опрему подесите начин на који ви допада? Вероватно не, нарочито ако имате Логитецх или друге играчки миш који чува подешавања на интерну меморију. Ипак, било би много лакше ако је ваша подешавања су сачувани у облаку и доступни свуда - што је логика која стоји иза Синапсе 2.0. Сви ваши дугме, оса и осетљивост прилагођавања биће на располагању за вас да сруши и коришћење домета компаније периферија ако сте код куће, ЛАН-центру или на послу (после радног времена, наравно.) Услуга је тренутно у унутрашњем бета, али срећни 500 Разер Нага власници ће добити приступ друга бета ако се пријавите на извору линк испод. Ту је и саопштење за штампу - померите се надоле на 5600дпи и кликните на "Реад Море".

Наставити читање Разер Синапсе 2.0: узмите нервозна подешавање игре где год да кренете

Разер Синапсе 2.0: узмите нервозна подешавање игре где год да идете првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 14:04:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Разер | Емаил тхис | Коментари

Трансформатор премијер добија званични одредишне странице, показује углавном маске

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/transformer-prime-gets-official-landing-page-shows-mostly-bezel/:

Након добијања своје прво појављивање у АсиаД , знамо АСУС Трафо наставак је супер танки, Поверед би куад цоре НВИДИА Тегра 3 чип и ускоро. И сада смо заиста знамо, јер трансформатор премијер је био надарен званични одредишне странице, заједно са потребне сенке производ пуцао. Нема трага оригиналног мока нијансе, које су замењене са нечим светлијим, и мислимо да изгледа силно примамљиво. Они са сличним фетиш за модуларне __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с може да обезбеди су они до-до датума Боокмаркинг извор линк испод.

Трансформатор премијер добија званични одредишне странице, показује углавном маске првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 13:17:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дроид живот | извор Асус | Емаил тхис | Коментари

Истраживачи ИД Скипе, БитТоррент корисника

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RQx04sqK-cI/researchers-id-skype-bittorrent-users:
итвбеннетт пише "Истраживачи су схватили начин Линк Скипе корисницима да своје активности на пеер-то-пеер мрежа као што је БитТоррент тим је успео да сејати из чворова кроз које усмеравају Скипе позиве и утврде стварне ИП адресу корисника по. њушка пакете да доведе у везу идентификоване корисницима Скипеа са датотекама деле на БитТоррент, истраживачи изградили алате за прикупљање идентификатори БитТоррент фајлова, БитТоррент пописивач да прикупља ИП адресе у мрежи и верификатора да одговара онлине корисника Скипе-а са онлајн БитТоррент корисник. (ПДФ). "Чим БитТорент пописивач детектује одговарајући ИП адресу, то сигнали верификатора која је одмах позива одговарајуће Скипе корисника и, истовремено, иницира руковање са БитТоррент клијент", написали су истраживачи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како Опен Соурце Хардвер је Кицк-Полазећи Кицкстартер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V4XEym553C8/how-open-source-hardware-is-kick-starting-kickstarter:
пторроне пише "Замислите буђење и видећи ваш дизајн за кола који се користи у производу од стране некога ко никада није контактирао вас питати да ли је у реду Нећете добити било исплата за њихову примену у свој дизајн., они подигао више од $ 31,000 , и они продају несто сте радили напорно на Немате контролу над оним што неко ради. нечим сте направили. Да ли је ово ноћна мора? Можда за неке, али то је у ствари остварење сна и за друге који се опен соурце хардвер Маке Магазине профиле произвођача коришћењем опен соурце хардвер за своје сада већ финансира пројекат и гледа друге коришћењем отворених хардвера за своје радове.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Студија закључује да не постоје везе између мобилних телефона и рака (опет)

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZG7IaUtBMC8/study-finds-no-link-between-mobile-phones-and-cancer-again:
јудгецорп пише "данског истраживања више од 350.000 људи пронашли повезаност између коришћења мобилних телефона и добијање рака резултате резервну копију претходног рада, али истраживачи кажу да више посла је потребно да буде потпуно сигуран.."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


$ 529М ДОЕ кредита рађа $ 97К Направљена у Финској Аутомобили

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RnIJBdsOZus/529m-doe-loan-spawns-97k-made-in-finland-cars:
тхеодп пише "са ПР успеси попут Фискер Карма, да ли Министарство за енергетику треба да бринете око ПР неуспеси попут Солиндра АБЦ Невс и? други извештавају да електрични аутомобил компаније Фискер, која је добила $ 529М федерални зајам гарантовати уз сагласност Обамина администрација је монтажа своју прву линију од $ 96.985 базних цена хибридних аутомобила у Финској, рекавши да није могао да пронађе објекат у Сједињеним Америчким Државама у стању да раде раде у складу са зелене Извештаји Ауто. Фискер рекао ЕПА је оценили Карма у 54 МПГе (МПГ-еквивалент) када ради на струју из батерија и да ЕПА-скали електрични распон ће бити 32 миља изостављен из саопштења. био је 20-рар рејтинг Углед ради на напајање из своје опсега проширење бензински мотор. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Оп-ед: шокантно необичности наших 25-годишњи дигитални приватност закон

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/pL_Fk3C0YLU/op-ed-the-shocking-strangeness-of-our-25-year-old-digital-privacy-law.ars:

Оп-ед: Двадесет пет година након што је прошло, електронским комуникацијама Закон о приватности и даље влада велики део нашег приватност на мрежи, као и Центар за демократију и технологију тврди да ЕЦПА потребе ремонта. Мишљења у овај пост не одражавају нужно ставове Арс Тецхница.

Мобилни телефони величине цигле, "преносиви" рачунар тежине 20 килограма, Феррис Буеллер је слободан дан, а савезним законом, који поставља правила за владу праћење мобилних телефона и Интернет саобраћај све имају једну заједничку ствар: сваки слави 25. годишњицу ове године.

Закон о електронским комуникацијама приватности (ЕЦПА) потписан је у закон 21. октобра 1986. Иако је било предвиђања у то време, ЕЦПА приватности заштита остао заглављен у прошлости, а технологија је испред тркали, пружајући нам средство комуникације које се не тако давно постојале су само у главама писаца научне фантастике.

Наводећи ЕЦПА, влада тврди да може да прати ваше покрете без потребе да се налог од судије, користећи сигнала мобилног телефона тихо шаље сваких неколико секунди. Влада је такође тврди да може да чита вашу е-маил и неопажено завирити у ваше онлине календар и приватне фотографије које сте сачували у "облаку", и све то без налога.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Рано Брзина Тестови за Виндовс 8

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gKsFbgwbPg4/early-speed-tests-for-windows-8:
адееларсхад82 пише "Ви често чује у софтверској индустрији која перформансе оптимизација је један од последњих корака у процесу развоја софтвера Тај добар предзнак за Виндовс 8, с обзиром на раној фази програмер. Превиев, чак и пре него што смо видели стварну Бета -повоју оперативни систем постаје широко распрострањена похвала за њен рад, а посебно код покретања пута анегдотских доказа је увек охрабрујуће, али. ПЦМаг одлучио да се кандидује неке веома рано тестова на ОС да ли извештаји су пуста жеља или ако постоји реална , мерљиви повећање у брзини Уз време покретања и искључивања, они су користили неколико стандардних индустрији репере за поређење Виндовса 8 перформансе са да Виндовс 7 ради на истом рачунару.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Верту Цонстеллатион паковања китњаст сјај, и ми не мислимо АМОЛЕД

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/vertu-constellation-packs-gaudy-brilliance-and-we-dont-mean-th/:

Верту је први поход у опојан савременом свету екраном осетљивим на додир телефона је стигла и још увек изгледа КИРФ-спретно премије. Али, оно што је изненађујуће је да је карактеристика ансамбл Сазвежђа је заправо пола пристојан - бар у односу на свог претходника. Ношење ексклузивни 3,5-инчни АМОЛЕД екран премазом у потпуности у сафир кристал, Цонстеллатион завршава изгледа са "керамичким јастук" (ми бисмо га зову 'слушалице') и црне коже алигатора задњу маску. Последњи пут скулкинг око листе Блуетоотх производа , сада је поново у центру пажње јавности са потврдила осам мегапиксела, окружен двоструким ЛЕД блицем и ХСПА везе +. Нема речи о томе шта оперативни систем ове старлета ради са, иако је вероватно да ће бити Симбиан - одговарајући за све оне нафте барони, Ф1 возача и осталих анахроних богате типове који могу (слање особља) покупи своје нове Верту од продавница сада.

Верту Цонстеллатион паковања китњаст сјај, и ми не мислимо АМОЛЕД првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 02:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Верту | Емаил тхис | Коментари

У фокусу: "Мислим да су они луди": Унутар 48 сати борбе да се изгради најбоље видео игре (3. део)

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TxudpNNAOkc/i-think-theyre-mad-inside-a-48-hour-battle-to-build-the-best-video-game-part-3.ars:

Дописник Брендан Кеог недавно присуствовао 48 сати "игру џем" на Куеенсланд Университи оф Тецхнологи да документује како 20-сан аддлед дев тимова Креирамо за Вас комплетна видео игре за само два дана употребе речи "кључ", "јазавац" и "одело" за савет. Ево трећи и завршни део приче о томе чудно викенда.

Недеља, 6:22 пм

Будим са почети као Беки тресе моје раме. "Жао нам је, Брендан", каже она. "Ја сам заспао, такође."

ИПхоне лежи тик уз главу. Спавао сам кроз аларм који морају бити одлутају годинама. Сунце сија кроз један прорез у светлости блокира завесе и осећам се још горе него сам урадио пре него што сам отишао на спавање пре скоро пет сати.

Гледам горе у одбројавање сат: 09:35:40 да идем. Сада смо добро и заиста у финалу истезања. Очекујем избезумљене кризе да су почеле, али гледајући око инди соби, спавање тела још увек леже свуда. Јасон, програмер, је једина особа будан за Роцкин 'Мојсија, сви остали спавају испод и око њега. Пепео је нигде да се види. Кутија шибица Батерија је напоље.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Ускоро гоогле да објављују изворни код за сендвич сладолед

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/twB5jW7_8mw/:
Screen shot 2011-10-20 at 7.49.05 PM

Па, програмери, изгледа да ће Гоогле ускоро бити издати код за сендвич сладолед на Андроид отвореног кода пројекта. Захваљујући Гоогле + поруке из пера Жан-Батист Куеру , техничке вођство Андроид опен соурце пројекат, а његова су повезане на е-маил написали Гоогле-инжењер Дана Моррилл , ми заиста немамо потврду да ће Андроид 4.0 изворни код види светлост дан.

"Планирамо да објави извор за недавно најавио Сендвич сладолед убрзо, када је доступан на уређајима", рекао је у свом Моррилл Гоогле порука група.

Ове недеље Гоогле је званично најавио Андроид 4.0, звани сладолед Сендвич, на скупу у Хонг Конгу, у којој је открио секси нови Самсунг Галаки Нексус, први телефон да ради ИЦС-а. Можете проверити Грег МЕГА-видео овде за више .

Док Сладолед Сендвич може увести у нову еру Авесоменесс за Андроид, програмери су брзо је напоменути да је увођење свечаности (да тако кажем) је недостајало у ослобађање било које и све Ледено Крем изворног кода. Неки се питао ако Гоогле би исти приступ на Андроид 4.0 који је то урадио на свог претходника, __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__, и избегавајте ослобађајући изворни код за јавност.

У време његовог представљања, Гоогле је одлучио да не __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ доступна захваљујући бити усмерена на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, и, као и Гоогле подпредседник инжењерства Енди Рубин је рекао БусинессВеек : "Да би наше распоред да се појави __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, направили смо неки дизајн компромиси ... нисмо желели да размишљају о томе шта би за исти софтвер да ради на телефонима ". Гоогле није желео да шансе за "стварање заиста лоше корисничко искуство", тако да чувају __Б__2815е498б71е465ц80е19де1еб264619__Е__ је код из јавних руку.

Гоогле такође објаснио у свом блогу је данас да ће то бити јавно документовали своје календара и претварање текста у говор АПИ-ја за сендвич сладолед. Што ће значити неке промене за оне који користе АПИ-ја без докумената. За више информација о томе, погледајте овде пост .

И овде је Моррилл је порука .

Више о томе.


ТИМ уметност инсталација је укус за пролазнике, такође Фава грах и леп Цхианти (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/t-i-m-art-installation-has-a-taste-for-passers-by-also-fava-be/:
Уметничке школе - инкубатор наредне сутрашње велико визионари, или мисле танк за робот Апокалипса ? Жао људи, али овај најновији Ардуино франкенцонцепт изгледа као да ради против тима човјечности. Део Институту за уметност у Чикагу последњих опуса БФА студента Данијела Џеј Бертнер а, праћење Интерактивни Механизам (или тим, скраћено) користи камеру оперативни ОпенЦВ да прате галерија-траипсинг лица гавкерс ', и реагују на њихове покрете. Пази, ипак. ТИМ овде уједа, или барем прави виртуелни покушаја да прободе своје тело захваљујући скривени механизам фотоћелије изазвана близине гледалаца. Постоји само једна ствар Данијел напустио из свог зидних, предаторске киборг инсталација - потребне Ханибал Лектор соундбоард. Скочи иза паузе да бисте видели ове ноћне море, комбинована техника концепт у покрету.

Наставити читање ТИМ уметност инсталација је укус за пролазнике, такође Фава грах и леп Цхианти (видео запис)

ТИМ уметност инсталација је укус за пролазнике, такође Фава грах и леп Цхианти (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 01:06:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацк дан | извор Даниел Џеј Бертнер | Емаил тхис | Коментари