петък, 21 октомври 2011 г.

Гоогле смене став о Гоогле + анонимности, ће подржати псеудонимима

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OuYaBUnCntE/google-shifts-stance-on-google-anonymity-will-support-pseudonyms.ars:

Гоогле социјалне потпредседник Вик Гундотра изјавио Гоогле + ће почети омогућавајући људима да користе псеудониме. Док Елецтрониц Фронтиер Фоундатион прогласио победу, након што је лобирао против захтева Гоогле који људи користе своје право име, Гундотра заправо није рекао када ће псеудонимом подршка бити омогућено.

Говорећи на Веб 2.0 Самиту ове недеље, Гундотра рекао: "Планирамо да подржи псеудонима у будућности. Радимо на томе. Он долази. "Анти-псеудонимом политика Гоогле, рачуни су блокирани са Блокирани корисници добијају поруку да "Након прегледа свој профил, установили смо да је име које сте навели нарушава наше заједнице."

Гоогле је спречен број анонимних чланова јер је желео да створи атмосферу у којој је лако наћи пријатеље њиховим правим именима, рекао је Гундотра. Ако објавите фотографију на Гоогле-у + и корисници са лажним именима као што су "Капетан крцкање или коментаре Фарт Пас на њега, она се мења атмосферу производа", рекао је Гундотра.

"То је у великој мери је питање развојних приоритета. То је компликовано да се то право ", рекао је он. "Ми желимо да то буде производ којем можете да откријете људи које познајете. То не значи да не идемо да подржава друге облике идентитета. Али ово је начин на који смо желели да избаце услугу, то је атмосфера смо желели да подесите. "

Веб 2.0 Самиту модератора Џон Баттелле приметио да су "псеудоними су изузетно важни за људе ... Многи хакери воле да себе називају својим ручке, а не њиховим правим именима."

Гундотра је рекао и Гоогле Аппс налога интеграција са Гоогле + је ускоро. "То је неминовна поправити, то је у неколико дана", рекао је он. На приватност тему, Гундотра обећао да не усвоји "трења дељење", модел који Фацебоок је вожњу према, у којима се дешава размена по подразумеваној вредности. "Ми не верујемо у преко размене", рекао је Гундотра. "Мислимо да кураторство питањима. Постоји разлог свака мисао у глави не излази из уста. "

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар