петък, 21 октомври 2011 г.

Верту Цонстеллатион паковања китњаст сјај, и ми не мислимо АМОЛЕД

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/21/vertu-constellation-packs-gaudy-brilliance-and-we-dont-mean-th/:

Верту је први поход у опојан савременом свету екраном осетљивим на додир телефона је стигла и још увек изгледа КИРФ-спретно премије. Али, оно што је изненађујуће је да је карактеристика ансамбл Сазвежђа је заправо пола пристојан - бар у односу на свог претходника. Ношење ексклузивни 3,5-инчни АМОЛЕД екран премазом у потпуности у сафир кристал, Цонстеллатион завршава изгледа са "керамичким јастук" (ми бисмо га зову 'слушалице') и црне коже алигатора задњу маску. Последњи пут скулкинг око листе Блуетоотх производа , сада је поново у центру пажње јавности са потврдила осам мегапиксела, окружен двоструким ЛЕД блицем и ХСПА везе +. Нема речи о томе шта оперативни систем ове старлета ради са, иако је вероватно да ће бити Симбиан - одговарајући за све оне нафте барони, Ф1 возача и осталих анахроних богате типове који могу (слање особља) покупи своје нове Верту од продавница сада.

Верту Цонстеллатион паковања китњаст сјај, и ми не мислимо АМОЛЕД првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 21 Окт 2011 02:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Верту | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар