петък, 21 октомври 2011 г.

Литро је ново светло пољу камера омогућава да се фокусирате после узмете слику

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/vtajSsthfRA/lytros-new-light-field-camera-lets-you-focus-after-you-take-a-picture.ars:

Сликање научник Рен Нг је година истраживања у освајање "светло пољима", користећи све високе резолуције дигиталне слике сензора коначно су уродиле плодом. Нг компанија, Литро, је представио свој први потрошачких производа у среду-дигитални фотоапарат може да снимање "живе слике" који се може бесконачно преусмерен после заробљавања. А нови апарат, дизајниран је да промени начин на који снимите и поделите снимке, технологија има потенцијал да радикално мењају начин су све фотографије.

Нова Литро камера је мала правоугаона цев од алуминијума, са Ф / 2 објектив на једном крају и мали 2 "екран осетљив на додир са друге само контроле су тастер, тастер за снимање, као и клизач за контролу 8к зум. распон објектива Нема контроле за отвор бленде, брзина затварача, или. фокус-јер Литро их не треба Литро је вероватно најближа ствар "поинт-анд-схоот" фотографије која је икада постојала у дигиталне. ере.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар