неделя, 16 януари 2011 г.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Службата роботи на близкото бъдеще, подготвят

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JXbd6d7gBhg/story01.htm:
Reader jsrodrigues посочва статия на BusinessWeek за следващите прогнозира вълна от офис роботи. Те включват предложения от Уилоу гараж, Anybots и Smart роботи, всички предназначени за автоматизиране на някои части от meatspace офис-сграда gruntwork, като фериботи поща и вземане на кафе, но по-интелигентно и плавно в сравнение с предишните поколения на такива инструменти. Smart роботи е написал сценарий описва предимствата на офис живот с роботи; ". Основен офис сграда в Манхатън" на изпитателен пробег на роботи от тази компания е определена за началото на 2012 г.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Engadget Podcast 229 - 01.16.2011

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/engadget-podcast-229-01-16-2011/:
Мислите си, че отива да си вземе почивка след CES, нали? Да, няма начин. Ние сме назад и badder от всякога, с всички най-нови iPhone / IPAD клюки и една съкровищница на нова информация и познания формата Автомобили редактор Тим Стивънс за някои нови неща убиец става под капака на моторни превозни средства от най-близко бъдеще. Dig се!

Силите: Исус Topolsky, Пол Милър
Гости: Тим Стивънс
Продуцент: Трент Wolbe
Музика: Роден да бъде дивата

00:02:40 - На живо от iPhone случай на Verizon
00: 07:02 - В iPhone Verizon
00:10:30 - AT & T "оценка" за подпомагане на IOS Лични Точка, няма планове още
00:14:10 - AT & T iPhone 4 срещу Verizon iPhone 4: какво се е променило?
00:22:10 - IOS 4.3 бета пристига за разработчиците, носи Airplay видео поддръжка на приложения, лични избухлив и адаптивни IPAD преминете реакции (актуализация: видео!)
00:29:05 - Ексклузивно: Бъдещето на IPAD 2, iPhone 5 и Apple TV и защо Apple се измества своя мобилна линия за чипсети на Qualcomm
00:38:47 - IBM демонстрира Уотсън суперкомпютър на практика Jeopardy мач
00:45:00 - на IBM суперкомпютър Уотсън унищожава всички хора на практика Jeopardy кръг (video!)
00:51:52 - Toyota Prius ще дебютира на нови модели, семейно-приятелски Prius V и фънки Prius C
00:58:25 - Porsche 918 RSR представя, на 767hp хибрид
01:00:45 - Tesla главен инженер Петър Роулинсън Войната с нас за Модел S дизайн
01:08:17 - обиколка на X-лауреат Edison2 Много леки автомобили (видео)

Слушайте подкаста

Абонирайте се за подкаст

[ качи ] Абонирайте се за Подкаст директно качи (повишена AAC).
[ RSS MP3 ] Добавете Engadget Подкаст фуражи (в MP3) към вашия RSS агрегатор и са доставени на шоуто автоматично.
[ RSS AAC ] Добавяне на Engadget Подкаст фуражи (в засилено AAC) към вашия RSS агрегатор.
[ Zune ] Абонирайте се за Подкаст директно в Zune Marketplace

Изтегляне на подкаст

СЛУШАЙТЕ (MP3)
СЛУШАЙТЕ (AAC)
СЛУШАЙТЕ (OGG)

Свържете се с подкаст


1-888-ENGADGET или подкаст (в) Engadget (точка) COM.

Twitter: @ Исус

Нарушаване на ПДИ е престъпление в Западна Австралия

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CtqQ-9Vjz2o/story01.htm:
Анонимен читател пише "Едно неотдавнашно съдебно дело, се подчертава, че нарушаване на приемлива политика използване по време на работа може да ви земя в съд в Западна Австралия: полицаите правят обиск на полицията база данни за приятел е глобен - не за разкриване на конфиденциална информация между полицейските служби, но за незаконно използване на "ограничен достъп компютърна система" - напукване още по-обезпокоително за Западна австралийците, тази правна точки блог, че всяко нарушаване Допустимо използване изглежда са достатъчни да ви земя в затвора за крекинг -. например, като се използва вашата интернет връзка да се прекъсне авторското право. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно
Какво ще се завърти гуми на колата си на бъдещето? Дали ще е дори гуми? Точно сега тя изглежда като водород или горивни клетки или чисто електрически автомобили ще бъдат доминиращи на улицата в рамките на няколко десетилетия, и за щастие те споделят достатъчно технологии за нас, за да мислят, че могат мирното съвместно съжителство - само като Apple и Microsoft Fanboys и момичета са били известно, че приемащата наистина много страни заедно, когато те участват в дългосрочен, уважение дискусии по отношение на техните различни становища. Въпреки това, докато електрически автомобили вече са на път, на горивни клетки да се свали, че ще се нуждаят от повече водородни станции за зареждане и по-голямо сътрудничество между производителите на автомобили. Това се случва сега в Япония, с 13 компании - Toyota , Nissan и Honda заедно с броя на газ и комунални услуги - обединяват усилията си за изграждане на "гладки вътрешни стартира" на автомобили с горивни клетки, веднага след като 2015 година. Те се надяват да създадат около 100 водородни станции в цялата страна, работят за формиране на широка мрежа за доставка водород, а също и обучение на хората за FCVs като цяло. Ние ще им даде преднина като ви позволява да знаете, че е съкращение от "горивни клетки автомобили", въпреки че те също често се нарича FCEVs, или "Fuel Cell Electric автомобили." Бам! Два обекта на разстояние от списък със задачи.

Продължи четене 13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно

13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти януари, 2011 14:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Съвети за преподаването на Linux да ВС първокурсниците?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u95stKbsY8Y/story01.htm:
copb.phoenix пише "Аз съм втори курс студент по компютърни науки лаборатории преподаване компютри на първокурсник клас, готов да отиде по-голямата тънкост на терминала Linux и GUI. Макар че аз имам свои идеи и професор през този клас да се опре, аз открих, че трудно да се получи на няколко студенти, които съм се опитвал да научи в миналото, за да се свържете точките и да разберат как се отнася към това, което вече знаем за компютри. Има ли някой отвън да имате някакви съвети за как да се ангажира и да вдъхнови предстоящото ни класа? (Може би от значение: Нашите машини се изпълняват Ubuntu Харди.) "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Днес IETF Включва 25

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DO5yTOI5obY/story01.htm:
FranckMartin пише "Малко известни на широката общественост, на Internet Engineering Task Force, празнува своя 25 рожден ден на 16 януари. DNSSEC, IDN, SIP, IPv6, HTTP, MPLS ... всички съкращения, които бяха кодифицирани в IETF. Но Малко известен, може да твърдят, че IETF не съществува, то просто се случва, че хората се срещат три пъти в годината в някои хотелски целия свят и са на пощенските списъци между Отвореността на IETF и структурата му е вдъхновила начин ICANN се. план, както и начина, по който интернет форум за управление (IGF) е отворен за гражданското общество. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




HP обещания WebOS нетбуци да отиде заедно с смартфони и плочи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Тод Брадли е обещанието ни , няма да има повече от просто плочи на WebOS менюто на HP и днес можем да добавим нетбуци към списъка с формата фактори за известен ОС на Palm. Това досега неизвестни парче на информация идва от превозвача обучение сайта на HP е създадена, за да образоват търговци на силните страни на предстоящите си продукти. Обучението видео на сайта говори за голяма синергия, които могат да са резултат от смартфони, плочи и нетбуци всички работещи в една и съща операционна система и "говори" един към друг, което отразява Брадли ", свързани опит" мантра от няколко дни. Смартфони се казва, че в началото на новото семейство на WebOS продукти, с по-големите братя и сестри, определени да дойде "достатъчно бързо." Има 09 февруари достатъчно бързо? Ние ще кажем така.

Продължавам четене HP обещания WebOS нетбуци да отиде заедно с смартфони и плочи

HP обещания WebOS нетбуци да отиде заедно с смартфони и плочи първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Януари 2011 год. 12:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Прецентрални части | източник HP WebOS централен | Изпрати | Коментари

ClamAV За Windows отворен бета започва

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BRRbFCBtBMw/story01.htm:
Анонимен читател пише "The публична бета версия на ClamAV за Windows 3.0, която включва пълна интеграция на двигателя ClamAV в Immunet продукт защита, вече е отворен. Ако се интересувате от игра с ClamAV за Windows 3.0, вижте тези форуми. 32 -битови и 64-битови версии са налични за изтегляне. ClamAV за Windows не трябва да се бърка с ClamWin, отделен проект. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Smartphone Като най-опасни Притежаването

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KmX4445P-Mc/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Си Ен Ен съобщава, че сега, че смартфоните двойно като портфейли и банкови сметки - позволява на потребителите да управляват своите финанси, да превеждате пари, да извършват плащания, депозиране проверки и неточен удар на телефоните си като кредитни карти - смартфоните са станали много доходоносни резултати за крадци и с 30% от абонатите телефон притежава Iphones, Къпина и Droids, има много хора, изложени на риск. Съхраняване на парола и запазване на Вашия телефон заключена е едно добро начало, но това няма да ви предпази от професионални измамници. "Не мисля, че с първоначална парола за на вашия телефон може да спре хората от получаване там ", казва Ники Юнкер, жертва съветник в кражба на самоличност" Ресурсен център ". Това е на много ниско ниво на защита - дори можете да намерите 30-секундни видеоклипове на как да се справи смартфон пароли на YouTube. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Нова аерогел въглеродни нанотръбички е лекият материал в света

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/carbon-nanotube-aerogel-now-the-worlds-lightest-material/:
Замразени дим (да се чете: аерогел) - да не се бърка с нещата си баба използва за ароматизиране си пуйка - е лекият материал в света, и той просто продължава да води по-лек. Изследователи от Университета на Флорида са създали една нова форма на супер материал , известен като мулти-ограден въглероден нанотръби (MWCNT) аерогел, че е с плътност на само четири милиграма на кубичен сантиметър и може да се използва сензори за откриване на замърсители и токсични вещества , химически реактори, както и електронни компоненти. Aerogels, които са известни като най-ефективни изолатори в света, са били наоколо, тъй като от началото на 20 век, но повечето от тях са произведени от силициев диоксид. За да се произведе нова аерогел, изследователи премахна течност от "мокър гел от добре разпръснати девствени MWCNTs," създаване на медена пита структура със стени, само на 100-нанометра дебела. Полученият материал е впечатляващ и устойчиви електрически проводник, който изглежда и действа по-малко като замразени дим и по-скоро като изгори бяла ружа. И сега, както знаеш. Вижте линка по-долу покритие за видео.

Нова нанотръба аерогел въглероден сега е лекият материал света първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Януари 2011 10:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари