неделя, 16 януари 2011 г.

Google защитава H.264 изваждане от Chrome, казва WebM плъгини идващи да Safari и IE9

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/google-defends-h-264-removal-from-chrome-says-webm-plug-ins-com/:
Google подновява доста пламъка война, когато каза, че е отпадането H.264 подкрепа от страна на HTML5 таг видео Chrome миналата седмица, но изглежда, че компанията готовност и желание да наложи своето WebM алтернативни трудно - не само хардуер декодер IP вече са достъпни за VP8 формат, но екипа на проекта в момента се подготвя щепсела WebM добавки за Safari и Internet Explorer 9, нито една от които включва в себе си видео кодек. Що се отнася до малко значение на това дали това е правилният ход за интернет като цяло, ще перифразирам това, което Google е трябвало да каже за себе си: H.264 лиценза струва пари, Firefox и Opera не поддържат H.264 или , както и големи компании като Google помагат на малкия човек от защитава тази отворена алтернатива. Ние трябва да кажа, вечният оптимист в нас, е да ги аплодисменти на. О, и лингвист в нас.

Google защитава H.264 изваждане от Chrome, казва WebM плъгини идващи да Safari и IE9 първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Януари 2011 година 02:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар