неделя, 16 януари 2011 г.

HP обещания WebOS нетбуци да отиде заедно с смартфони и плочи

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Тод Брадли е обещанието ни , няма да има повече от просто плочи на WebOS менюто на HP и днес можем да добавим нетбуци към списъка с формата фактори за известен ОС на Palm. Това досега неизвестни парче на информация идва от превозвача обучение сайта на HP е създадена, за да образоват търговци на силните страни на предстоящите си продукти. Обучението видео на сайта говори за голяма синергия, които могат да са резултат от смартфони, плочи и нетбуци всички работещи в една и съща операционна система и "говори" един към друг, което отразява Брадли ", свързани опит" мантра от няколко дни. Смартфони се казва, че в началото на новото семейство на WebOS продукти, с по-големите братя и сестри, определени да дойде "достатъчно бързо." Има 09 февруари достатъчно бързо? Ние ще кажем така.

Продължавам четене HP обещания WebOS нетбуци да отиде заедно с смартфони и плочи

HP обещания WebOS нетбуци да отиде заедно с смартфони и плочи първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Януари 2011 год. 12:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Прецентрални части | източник HP WebOS централен | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар