неделя, 16 януари 2011 г.

Crytek търси IOS разработчици, ни оставя познае по причина

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Интересувате ли се и способни да се развиват "комплекс, интегриран iPhone / IPAD приложения"? Crytek ще искам да чуя от вас, след това, като автор на CryEngine е тази седмица обявяват намерението си да се впусне в градината на Apple известна като IOS чрез обява за работа. За съжаление, няма пряко споменаване на мобилна версия на Crysis, все пак като се има предвид ограничения набор от дейности на Crytek, компанията е ясно иска да изгради или една IOS игра или спътник ап игра. С изключение на изискванията за длъжността, на "предпочитания" раздел е светещата, тъй като списъците Android и Windows Mobile развитие експертиза - потенциално предполага, че каквото и разработчик води IOS такса би могла след това преминаване към привеждане стоки Crytek към други основни мобилни платформи. Хей, ако Unreal Engine може да се натъпкани вътре в iPhone, защо не и на CryEngine?

Crytek търси IOS разработчици, ни оставя познае по причина първоначално се появи на Engadget на Съб, 15-ти януари 2011 година 17:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq , Развитие на | източник Crytek | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар