неделя, 16 януари 2011 г.

13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно
Какво ще се завърти гуми на колата си на бъдещето? Дали ще е дори гуми? Точно сега тя изглежда като водород или горивни клетки или чисто електрически автомобили ще бъдат доминиращи на улицата в рамките на няколко десетилетия, и за щастие те споделят достатъчно технологии за нас, за да мислят, че могат мирното съвместно съжителство - само като Apple и Microsoft Fanboys и момичета са били известно, че приемащата наистина много страни заедно, когато те участват в дългосрочен, уважение дискусии по отношение на техните различни становища. Въпреки това, докато електрически автомобили вече са на път, на горивни клетки да се свали, че ще се нуждаят от повече водородни станции за зареждане и по-голямо сътрудничество между производителите на автомобили. Това се случва сега в Япония, с 13 компании - Toyota , Nissan и Honda заедно с броя на газ и комунални услуги - обединяват усилията си за изграждане на "гладки вътрешни стартира" на автомобили с горивни клетки, веднага след като 2015 година. Те се надяват да създадат около 100 водородни станции в цялата страна, работят за формиране на широка мрежа за доставка водород, а също и обучение на хората за FCVs като цяло. Ние ще им даде преднина като ви позволява да знаете, че е съкращение от "горивни клетки автомобили", въпреки че те също често се нарича FCEVs, или "Fuel Cell Electric автомобили." Бам! Два обекта на разстояние от списък със задачи.

Продължи четене 13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно

13 японски компании се присъединят към по-нататъшно приемане на гориво клетки, също така планират да кара мотори заедно първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти януари, 2011 14:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар