понеделник, 14 февруари 2011 г.

Windows 7 Телефон да получите многозадачност, IE9, Xbox интеграция

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Ck3cHU8bOU/Windows-Phone-7-To-Get-Multi-Tasking-IE9-Xbox-Integration:
geek4 пише "Microsoft планира да въведе многозадачност и пълна интеграция с Internet Explorer 9 при бъдещи актуализации на своята Windows 7 Телефон мобилна операционна система по-късно тази година. IE9 на Windows 7 Телефон ще използва същия двигател търсят основни характеристики, както на персонални компютри. Microsoft също говори за значението на многозадачност, и твърди, че вече може да предложи бързо превключване на задачите, без да причинява сериозно влошаване на живота на батерията. По-конкретно, казаха от компанията, това ще подобри опит за използване на приложения на трети лица. В демо, един Microsoft инженер показа как музиката приложение, наречено "мързеливец" може да поддържа възпроизвеждане на музика във фонов режим докато потребителят придвижени между различни приложения. чрез задържане на бутона 'обратно ", потребителите могат също така да видите всичките си наскоро достъп до приложения, като им позволява лесно да се прехвърлят между тях. " Microsoft също така демонстрира как те са интегриране WP7 с Xbox 360 конзоли, като показва клип на играчи използват телефоните си като спомагателен сензорен контролер, за да взаимодействат с играта Kinect.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Qualcomm обещания Netflix стрийминг на бъдещите Android устройства "със Snapdragon

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/qualcomm-promises-netflix-streaming-support-on-future-android-d/:
Qualcomm е очевидно разбра какво е необходимо, за да получите Netflix на Android, в което обявява за "бъдещето устройства" със свои Snapdragon мобилни процесори (като LG революция ), ще отговарят на всички изисквания за DRM Гледай Моментално . За съжаление това не изглежда да вещае нищо добро за вече съществуваща Android устройство, но поне бъдещите телефони не трябва да гледам на Windows 7 Телефон и IOS от завист. Освен това "до ключ" пакет за производителите в подкрепа на Netflix в своите устройства, но и обещания много специален декодиране власт за подобряване на живота на батерията и да се подобри качеството на картината, които могат да се наблюдават, тъй като демонстрация на ап Netflix (надявам, че те докараха собствен прокси) на Mobile World Конгреса тази седмица.

Продължавам четене Qualcomm обещания Netflix стрийминг на бъдещите устройства Android "със Snapdragon

Qualcomm обещания Netflix стрийминг на бъдещите Android устройства "със Snapdragon първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари, 2011 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink VentureBeat | източник Qualcomm | Изпрати | Коментари

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландския Nokia фирма. Този път е ред на C5-03 Nokia по-големият брат на C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Що се отнася до операционната система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, че е бил известен до този момент като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения връхната точка на Nokia C5-03 са достъп до магазина Nokia Ovi Music Store и се съхранява, от които можете да си купите музика и приложения за мобилни Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

E-книги кредитиране издържа на Корпоративна празнодумство

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zAAAF3kTaBM/E-Book-Lending-Stands-Up-To-Corporate-Mongering:
phmadore пише "Издателство перспективи говори днес за възхода на кредитирането на електронни книги, които човек би се надяваме, ще доведе до повишаване на разпит точно колко далеч един на цифровите права удължи. Въпреки че предмети са най-вече говорим за разрешени кредитни програми чрез Kindle и хранене ("Механиците са прости: Ebook собствениците се регистрирате и списък с книги, които те искат да позволи на други да заемат Когато някой заема една от книгите ви са в списъка, печелят кредит кредити могат да бъдат закупени за по-малко.. като $ 1,99 от Ebook Fling "), ние трябва да се запитаме себе си защо сме внезапно плащат издателите повече за по-малко. В случай на iBooks, вие дори не може да прехвърляте книги на друго устройство, да не говорим за друг потребител, но след това най-малко цените са малко по контролирани В случай на сайтове като BooksOnBoard, ще трябва абсурдно извън контрол цени с много намалява разходите за доставка Това не е толкова лоша, не ме разбирайте погрешно,.. Кобо предлага конкурентни цени, които никога не ме остави чувството, излъган или остана с един малък продукт Все пак, не мога да помогна, но мисля. управление на цифровите права, разбира се Къде са моите права като потребител, и който е управлението им не би имал нищо против продажбата!? правата обратно към издателя или магазин в магазина кредит;. Аз също не би било ужасно труда, ако те има разумни отсече препродажба на разглеждания продукт на някой друг Това, което няма да се хареса е, ако те никога не го позволяват или да продължат да правят невъзможно за мен да продава това, което е по право мое. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Apple казва, че е в преговори с Samsung да купи 7,8 милиарда щатски долара струва на компонентите

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/apple-said-to-be-in-talks-with-samsung-to-buy-7-8-billion-worth/:
Не е ясно дали това е свързано с онази тайнствена 3,9 милиарда щатски долара " стратегическа инвестиция ", или не, но тя изглежда като Apple може да бъде на път да хвърли сериозни пари в посока на Samsung. Според доклад, публикуван в Korea Economic Daily, Apple се очаква да закупят някои 7,8 милиарда щатски долара струва на компоненти от Samsung през тази година, включително и показва, приложения преработватели, както и NAND флаш чипове - всички предназначени за използване в Iphones и iPads. Тъй като хартиени бележки, Apple ще стане едно най-големите клиенти на Samsung, ако сделката минава, въпреки че двете очевидно не са чужди на масивни сделки - Apple вече известната тече моментните доставки памет Samsung сухо няколко пъти .

Apple казва, че е в преговори с Samsung да купи 7,8 милиарда щатски долара струва на компоненти, първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари 2011 14:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

T-Mobile Galaxy S 4G практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/t-mobile-galaxy-s-4g-hands-on/:
Какво ще получите, когато нежно масажирайте HSPA + поддръжка и пред-облицовъчни камера за видео разговори в Живите на гърба, използваща технологията, науката, както и избор на етерични масла? Е, вие получавате Galaxy S 4G - и в случай на събитие фокусира на Samsung в САЩ тази вечер тук, в MWC , получавате Galaxy S 4G на оранжева смачкани кадифе. Телефонът се чувства точно като Живи - тънка, но все пак почти абсурдно светлина за неговия размер - и изглежда точно същата отпред. Като кефал, все пак, това е обратно, когато Galaxy S 4G започва да страни: T-Mobile е включено създаване на евтини на вид блясък черна пластмаса за Живи за един трик сив оптични покриване ефект батерия, която изглежда блясък като го движите . Определено една стъпка нагоре, и това ще позволи на T-Mobile ентусиасти около себе си знам, че не се шегувам.

Видео след малко!

T-Mobile Galaxy S 4G практически първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари, 2011 година 13:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Режисьорът казва Motorola Супер Боул "АД носи Някои от важните прилики с краткия си филм

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/filmmaker-says-motorolas-super-bowl-ad-bears-some-striking-simi/:
Той няма дотам, че да кажем, че Motorola (или нейната рекламна агенция) очевидно swiped си идея, но LA-базирани режисьор Майк Sarrow смята, че компанията наскоро Супербоул рекламата носи твърде много прилики с един от своите късометражни филми просто да пропускам без коментар. Този филм, "Не изключвайте", е заснет през 2009 г. (и покупки около продължение на няколко години преди), и включва един свят, изпълнен с "търтеите" носят бели микрокапсули, които не знаят за реалния свят около себе си и са неспособни на човека взаимодействие. Сега, това само по себе си очевидно не е най-оригиналните идеи, но Sarrow отбелязва, че има няколко "смущаващи" прилики, освен общата концепция между рекламата и си късометражен филм, особено когато става дума за края (което ние не се развалят за вас от тук). Противно на това, което може би си мислите обаче, Спароу не търси обезщетение от Motorola (или дори едно признание), той просто иска хората да видят филма си и да започнат свой собствен ум. Съдия за себе си след почивката.

Продължавам четене Режисьорът казва Motorola Супер Боул "АД носи Някои от важните прилики с краткия си филм

Режисьорът казва Motorola Супер Боул "АД носи Някои от важните прилики с краткия си филм първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 13:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TUAW | източник CNET | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

В iPhone Nano да се откажат от локалното съхранение? Здравият разум казва "не"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/the-iphone-nano-to-forgo-local-storage-common-sense-says-no/:
Е, MWC е в разгара си, когато хора като LG, Samsung, Sony, и Nokia се изливат душите си в пред нас в устройството форма. Така че, естествено, че слуховете са разклащане за ... на iPhone Nano. В последващ на Wall Street Journal е голяма история , Cult на Mac твърдят някои допълнителни вътрешната информация от източник, и с "голям опит." Основната идея е, че нано iPhone ще разчита на облака до такава степен, че устройството не би наистина има някаква местна съхранение да се говори, отвън на стрийминг буфер. Това разбира се ще вървят ръка за ръка с MobileMe / Лала задвижвани стрийминг музикални услуги, и да доведе до значителни икономии на разходите компонент (флаш памет все още е доста spendy). Въпреки че това звучи като красива мечта, тя не прави много смисъл през 2011 година. Streaming цялата си музика и други медии в продължение на таван 3G връзка не звучи много потребител-приятелски, и все още има много случаи, когато с хубав линия скривалище на музика е един. Но има един голям проблем: къде да си сложиш приложения, без местните съхранение? исторически недостиг Android на ап съхранение наистина малко в задника, и ние съмнение Apple иска да остане този маршрут. Разбира се, можем да видим 4GB или така ultracheap устройство, с тежки разчита на поточна медия (много хора получават по-голямата част от своята музика Пандора тези дни, във всеки случай), но с памет без iPhone просто не звучи възможно в този момент във времето.

В iPhone Nano да се откажат от локалното съхранение? Здравият разум казва "не" първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти фев 2011 г 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Култ към Mac | Изпрати | Коментари

Droid Bionic и HTC Обединяване хит Best Buy сайта, аксесоари изобилие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/droid-bionic-and-htc-merge-hit-best-buy-website-accessories-gal/:
Droid Bionic и HTC Обединяване хит в ловни райони сайт, аксесоари изобилие
Цени и съобщение на датите за HTC документи и Droid Bionic все още ни eluding в момента, но поне сме намерили място, където можете да заредите с добавки. Best Buy е аксесоари за мобилни сайт е регистрация двата телефона, пълна със снимки, и въпреки че няма информация за телефони себе си, това със сигурност би било да говорят за освобождаване в най-близко бъдеще. О, и ако сте имали някакви съмнения, тези телефони ще са съвместими с много и безброй Bluetooth слушалки, предлагани в ПБЯ, трябва да се тревожи повече.

[Благодаря, Мат]

Продължавам четене Droid Bionic и HTC Обединяване хит Best Buy сайта, аксесоари изобилие

Droid Bionic и HTC Обединяване хит Best Buy сайта, аксесоари изобилие първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти фев 2011 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Best Buy | Изпрати | Коментари

NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/nxtbee-enables-long-distance-wireless-for-mindstorms-nxt-funny/:
NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео)
Lego Mindstorms NXT е робот демократизация, Направи си сам проектиране за обикновен човек, но като остана само с Bluetooth или IR безжични да сложите малко от амортисьор на вашия егалитарно цели. Няма повече. Декстър индустрии (които преди това ни донесе захранван със слънчева енергия Mindstorms ) е създал NXTBee, който използва един XBee радио за изпращане на данни много по-далеч: 300 фута за база $ 55 NXTBee, до една миля, ако ви изберат за $ 78 NXTBee-PRO . Вероятно ще се нуждаят от две от нещата, все пак, така се уверете, че бюджет. Има известно забавяне определено вижда от видеото на далечни разстояния кола RC-долу, но не сме сигурни дали това е безжична или на самата машина. Независимо, че със сигурност е предизвикателство дизайн, който няма да ви попречи да се забавляват с това.

Продължавам четене NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео)

NXTBee позволява на дълги разстояния безжичен за Mindstorms NXT, смешно малко коли RC (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Декстър Industries | Изпрати | Коментари

Как Вашето потребителско име може да ви изневери

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z656OCM6-bY/How-Your-Username-May-Betray-You:
Анонимен читател пише "Със създаването на отличителен потребителско име и то повторно използване на множество сайтове, може да се дава онлайн маркетинг и измамници прост начин да се следи. Четири изследователи от Френския национален институт по компютърни науки (INRIA) завършва над 10 млн. потребителски имена, събрани от публични Google профили, иБей сметки, както и няколко други източници. Те установили, че около половината от потребителските имена, използвани на един обект може да бъде свързан с друг онлайн профил, потенциално позволява търговци и измамници да се изгради една по-сложна картина на потребителите. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

"Адвент" Вега най-накрая получава своя Flash Player

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/advent-vega-finally-gets-its-flash-player/:
"Адвент" Вега най-накрая получава своя Flash Player В "Адвент" Вега таблетка изпратени в края на миналата година, но бързо си е Flash Player, извади поради малко по скандал с Adobe за сертифициране. Сега това е било фиксирано и този 10.1-инчов, Android 2.2 и Tegra 2-захранва плоча-сетне може да си свали маската и да ни покаже какво може да направи. Ако сте собственик, да се получи 1,09 актуализация на софтуера на другия край на източника връзката по-долу.

"Адвент" Вега най-накрая получава своя Flash Player, първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари 2011 год. 12:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Mobile Burn | източник Идване | Изпрати | Коментари

Sierra Wireless интрота двойна превозвач HSPA + / LTE AirCard 753S и 754S, с 319U и 320U в тегли

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/sierra-wireless-intros-dual-carrier-hspa-lte-aircard-753s-and/:
Благодарение на Verizon на гуляй на CES , ние сме вече са били лекувани с няколко LTE-приятелски мобилни горещи точки от харесва на Samsung и Novatel Wireless, но Sierra Wireless ще се присъедини към тълпата тук, в Mobile World Congress. Съоръжението е просто разкри двете си най-новите мобилни hotpots, на AirCard 754S и 753S. Бившият подкрепя двойна превозвач LTE, докато втората дръжки двойна превозвач HSPA +, което позволява до пет устройства WiFi, за да сърфирате в един от най-бързите два мобилни superhighways. Ние сме казали, че 753S може да се събере за изтегляне на цени по-висока от 42Mbps (и качване проценти близо до 5.76Mbps) на DC-HSPA + мрежа, а 754S може да достигне до 100Mbps (намаление) / 50Mbps (горе) по време на работа на LTE мрежа . И двете са прави около размера на тесте карти, и не се изисква инсталиране на софтуер, за да "работи ги. Освен това има и интегриран LCD които дават общ вид на достъп до WiFi информация, живот на батерията, сила на сигнала на мрежата, както и броя на свързаните устройства, със звуков сигнал и на уеб администраторския интерфейс на разположение, както добре. Дуото се очаква да превозва в един момент по време на второто тримесечие на 2011, но това не е новина, на която все още (ако има такива) превозвачи, ще ги вземете.

Преместване право напред, собствен Telus Канада ще се предлагат още един нов от Sierra Wireless този март: на AirCard 319U USB модем, устройство, ние наскоро забелязан в FCC за бази данни. Това обещание изтегляне скорост до 42Mbps и скорост на качване приближава 5.76Mbps, с въртящи се дизайн, който позволява на тялото на модем, за да бъде прибран от страна на лаптопа и го предпазва от повреждане при случайно натъртвания. В LTE-приятелски AirCard 320U е версията на USB 754S избухлив показани по-горе, с артикулира една и подвижна панта, която работи с възможно най-широко разнообразие от пристанище разположени USB, и ако всичко върви добре, ще кораба през Q2 2011 г. за един неразкрита курс. Сиера планове като Mac и PC подкрепа за цялата партида, и ние ще се копаят за подробности околните цена и наличност.

Sierra Wireless интрота двойна превозвач HSPA + / LTE AirCard 753S и 754S, с 319U и 320U в тегли първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари, 2011 година 13:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sierra Wireless (1) , (2) ,

Хората са имали добра серия: Уотсън да дебютира на Jeopardy тази вечер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/humans-had-a-good-run-watson-to-debut-on-jeopardy-tonight/:
Днес, утре и на 16 са съдбовни дни: на IBM суперкомпютър Уотсън ще се двубой с Брад Rutter и Кен Дженингс в този глупав, създадени от човека играта, което наричаме риск. Тя обещава да бъде около kickass телевизия, най-малкото, както и историческо събитие, ако Уотсън може да има предимство пред конкуренцията си месести. Двата мача, които са разпределени в рамките на три дни, са били предварително записано, така Кен, Брад, Алекс и Уотсън вече знаете резултата, но са свършили доста добра работа за запазване на тайна досега. Надяваме се те да мълча до 19:00-Иш тази вечер (проверете местните обяви за определено време). Нуждаете се от нещо, за да ви заемани до този момент? Вижте най-голяма възможност на "Ескуайър Кен Дженингс на връзката Още покритие по-долу. О, и не пропускайте нашето покритие на преглед на мач през миналия месец .

Хората са имали добра серия: Уотсън да дебютира тази вечер Jeopardy първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 година 12:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Опасност , IBM | Изпрати | Коментари

Най-голямата в света сензорен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LDPjRI7iiU8/The-Worlds-Largest-Touchscreen:
Анонимен читател пише "Университетът на Грьонинген в Холандия, е преобразувал на 3D кино в най-големия сензорен екран в света, които се използват за преподаване на математика и компютърни науки студенти интерактивност. Екранът има изкривяване на 135 градуса и са прозрачни."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.