понеделник, 14 февруари 2011 г.

Motorola актуализации MOTOBLUR и медии линк клиент за Mac-ове и персонални компютри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/motorola-updates-motoblur-and-media-link-client-for-macs-and-pcs/:
Няколко промени за Motorola тази сутрин. Първо е нова версия на Media Мото качи на линк синхронизиране софтуер. Media линк версия 1.5 вече е достъпен за потребителите, Mac или март за бежово куп кутия. По-важното е, може би, е нова версия на MOTOBLUR с повишена населено място, съобщения, музика, и характеристики на галерията. Новият Свързан музика на услугата стрийминг функции текстове и социален аспект, който ви позволява да следват следи Вашите приятели слушате. Свързани Галерия обединява своите снимки и видеоклипове с приятелите си онлайн албуми от сайтове като Facebook, Flickr, Photobucket, Picasa и. Aloga Междувременно е MOTOBLUR интегрирани местоположението задейства натиснете платформа, която предоставя на трети лица издателите с информация за разположението, идентичността, и социални отношения. Идеята е да се предложи на потребителите без натрапване информация за места, събития или сделки за "канали", които подбират. Потърсете нови MOTOBLUR да пристигнат на "неотдавна обяви устройства", като Постъпващ 2 и Atrix 4G . Пълно подробно в пресата след почивката.

Продължавам четене Motorola актуализации MOTOBLUR и медии линк клиент за Mac-ове и персонални компютри

Motorola актуализации MOTOBLUR и медии линк клиент за Mac-ове и персонални компютри първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 година 04:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар