понеделник, 14 февруари 2011 г.

Acer Iconia Smart практически (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/acer-iconia-smart-hands-on-video/:
Е, ще погледнете какво най-накрая включен ! Да, Acer е подадена си 4,8-инчов тел. / таблетка до MWC , а не само, че е готов да се покаже, че красивите 1024 х 480 разделителна способност, но също така той даде истинско име - това е вече на Iconia Smart. За тези от вас, които не са запознати с Acer е "100 процента телефон, 100% таблетка", която беше въведена през ноември , той съдържа процесор Snapdragon, Android 2.3, и се казва, че се върви към превозвача САЩ по някое време през април .

Сега, когато всички сме в крак с подробности, сме готови да ви кажа, че устройството е много готино една. Това е очевидно ще е за тези с големи джобове - това е един дълъг телефон - но с висока разделителна способност 4.8-инчов широкоекранен панел прави невероятно уникални и приятни за гледане на снимки и филми. Действителното усещане на телефона е доста добър - той е направен предимно от пластмаса, но на границата около дисплея като че ли да се направят от някакъв метал. Както отбелязва във видеото, на четири бутона изглеждат така, сякаш те са изравнени с ринга, но те са всъщност доста корав физически бутони. Е, как е софтуера? Естествено на Acer, предприети за одиране Gingerbread малко тук - има асортимент от джаджи Acer, както и че префасонира екран, което виждате на снимката по-горе. Това заяви, ние действително като чист сайта на Acer и медии джаджа тип "въртележка". Хит на почивка за кратко ръце "на видео.

Продължавам четене Acer Iconia Smart практически (видео)

Acer Iconia Smart практически (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари, 2011 година 12:07:00 EDT. Моля, вижте нашите

Няма коментари:

Публикуване на коментар