понеделник, 14 февруари 2011 г.

Intel преговори Medfield: ще кораб в телефона и имат най-дълга време ползване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/intel-talks-medfield-will-ship-in-a-phone-will-have-longest-us/:
Имах чувството, че ще искате да се чуе за Atom на Intel за смартфони тук, в Mobile World Congress, и Intel действително излизат на сцената днес, за да говори за предстоящото си Medfield процесор. Компанията обяви, че започва да се вземе проба и тест си 32nm Medfield процесор за мобилни устройства с клиентите си (явно това не ни казва с такива) и по-важното е, че тя ще кораб в телефона. Да, Intel, старши вицепрезидент на Ананд Ананд Чандрасекър говори доста категорично за това как в действителност ще платформа кораб в смартфони и че ще подкрепи Android. Той извади телефона по-горе просто като доказателство точка, и докато той не каже кой го прави, ние имаме един подъл подозрение е, че Aava Mobile телефон сме чували. Chandraskher също изкован Intel се фокусират дома на енергийната ефективност и Medfield, че ще бъде много конкурентни по отношение на живота на батерията.

Развитие на ...

Intel преговори Medfield: ще кораб в телефона и имат най-дълга употреба време първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 07:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар