понеделник, 14 февруари 2011 г.

Powertrekk такси притурки през USB, като се използва един горивни клетки и една литиево-йонна батерия (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/13/powertrekk-charges-gadgets-over-usb-using-one-fuel-cell-and-one/:
Portable клетка зарядни устройства за гориво са за около година, но всяка изглежда lasered в на едно важно качество до този момент, като на разумна цена , едно лесно пълнене схема , както и прилична сума на властта , но не всички по-горе. Е, това не прилича на Powertrekk MyFC е пълен пакет или, но има доста сладки търси случай, който държи не само за еднократна употреба на натриев силицид контейнер за генериране на водород (който след това е рекомбинирано с кислород в протонната мембрана обмен за производство на 1000mAh използваемо електричество), но и 1600mAh литиево-йонна батерия, която може да осигури до един усилвател на сок. По този начин имате резервна батерия, ако изгубите си кутии с фея прах, и буфер за горивни клетки също ви позволява да запази тези волта под формата на прах или електрохимично вместо картинг около взривни водород - което е винаги хубав бонус, когато си мислиш за него. Жалко че няма дума за цената доста все още, но можете да видите как работи всичко във видео след почивката.

Продължавам четене Powertrekk такси притурки през USB, като се използва един горивни клетки и една литиево-йонна батерия (видео)

Powertrekk такси притурки през USB, като се използва един горивни клетки и една литиево-йонна батерия (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 13-ти февруари, 2011 год. 18:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Powertrekk | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар