понеделник, 14 февруари 2011 г.

Sierra Wireless интрота двойна превозвач HSPA + / LTE AirCard 753S и 754S, с 319U и 320U в тегли

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/sierra-wireless-intros-dual-carrier-hspa-lte-aircard-753s-and/:
Благодарение на Verizon на гуляй на CES , ние сме вече са били лекувани с няколко LTE-приятелски мобилни горещи точки от харесва на Samsung и Novatel Wireless, но Sierra Wireless ще се присъедини към тълпата тук, в Mobile World Congress. Съоръжението е просто разкри двете си най-новите мобилни hotpots, на AirCard 754S и 753S. Бившият подкрепя двойна превозвач LTE, докато втората дръжки двойна превозвач HSPA +, което позволява до пет устройства WiFi, за да сърфирате в един от най-бързите два мобилни superhighways. Ние сме казали, че 753S може да се събере за изтегляне на цени по-висока от 42Mbps (и качване проценти близо до 5.76Mbps) на DC-HSPA + мрежа, а 754S може да достигне до 100Mbps (намаление) / 50Mbps (горе) по време на работа на LTE мрежа . И двете са прави около размера на тесте карти, и не се изисква инсталиране на софтуер, за да "работи ги. Освен това има и интегриран LCD които дават общ вид на достъп до WiFi информация, живот на батерията, сила на сигнала на мрежата, както и броя на свързаните устройства, със звуков сигнал и на уеб администраторския интерфейс на разположение, както добре. Дуото се очаква да превозва в един момент по време на второто тримесечие на 2011, но това не е новина, на която все още (ако има такива) превозвачи, ще ги вземете.

Преместване право напред, собствен Telus Канада ще се предлагат още един нов от Sierra Wireless този март: на AirCard 319U USB модем, устройство, ние наскоро забелязан в FCC за бази данни. Това обещание изтегляне скорост до 42Mbps и скорост на качване приближава 5.76Mbps, с въртящи се дизайн, който позволява на тялото на модем, за да бъде прибран от страна на лаптопа и го предпазва от повреждане при случайно натъртвания. В LTE-приятелски AirCard 320U е версията на USB 754S избухлив показани по-горе, с артикулира една и подвижна панта, която работи с възможно най-широко разнообразие от пристанище разположени USB, и ако всичко върви добре, ще кораба през Q2 2011 г. за един неразкрита курс. Сиера планове като Mac и PC подкрепа за цялата партида, и ние ще се копаят за подробности околните цена и наличност.

Sierra Wireless интрота двойна превозвач HSPA + / LTE AirCard 753S и 754S, с 319U и 320U в тегли първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти февруари, 2011 година 13:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sierra Wireless (1) , (2) ,

Няма коментари:

Публикуване на коментар