понеделник, 14 февруари 2011 г.

Хората са имали добра серия: Уотсън да дебютира на Jeopardy тази вечер

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/humans-had-a-good-run-watson-to-debut-on-jeopardy-tonight/:
Днес, утре и на 16 са съдбовни дни: на IBM суперкомпютър Уотсън ще се двубой с Брад Rutter и Кен Дженингс в този глупав, създадени от човека играта, което наричаме риск. Тя обещава да бъде около kickass телевизия, най-малкото, както и историческо събитие, ако Уотсън може да има предимство пред конкуренцията си месести. Двата мача, които са разпределени в рамките на три дни, са били предварително записано, така Кен, Брад, Алекс и Уотсън вече знаете резултата, но са свършили доста добра работа за запазване на тайна досега. Надяваме се те да мълча до 19:00-Иш тази вечер (проверете местните обяви за определено време). Нуждаете се от нещо, за да ви заемани до този момент? Вижте най-голяма възможност на "Ескуайър Кен Дженингс на връзката Още покритие по-долу. О, и не пропускайте нашето покритие на преглед на мач през миналия месец .

Хората са имали добра серия: Уотсън да дебютира тази вечер Jeopardy първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 година 12:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Опасност , IBM | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар