понеделник, 14 февруари 2011 г.

Adobe Flash казва 10,2 идващи за телефони скоро, предлага кръговото движение потвърждение на пчелна пита за смартфони

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/14/adobe-says-flash-10-2-coming-to-handsets-soon-offers-roundabout/:
Google е бил пословично мълчалив дали пчелна пита ще дойде при клетъчните телефони, но ние може да са придобили отговори на нашите най-скорошно събитие Adobe, като Flash платформата мениджър Anup Murarka ни казва, Flash 10.2 ще дойдат на таблетки, така и на смартфони "през следващите няколко седмици. " Хайде отново? Виждате ли, Adobe Flash 10,2 използва по-малко цикли на процесора за възпроизвеждане на видео в Мрежата, като предоставя по-добър живот на батерията в Android устройства, но Adobe ни каза, че не може да поддържа функцията в по-ранни версии на Android OS, като каза, че Google трябва да добавите специално нови възможности в пчелна пита, за да Flash 10.2 се възползват напълно от хардуера. Накратко, ако Flash 10.2 изисква Android 3.0 и Flash 10.2 се насочва към телефони, преходен собственост на половете предполага, че Android 3.0 ще се появи на смартфони, както добре. QED. Нашата учителка алгебра ще бъде толкова горд.

В сходни новини, Flash и Adobe AIR изглежда да се прави доста добре в мобилната сцена до този момент, както и по докладите на Adobe AIR е, че в момента в над 84 милиона смартфони и таблетки - с над 200 милиона такива устройства, готови за кръстосано платформа приложения до края на годината - и Flash е изпратено на 20 милиона устройства в 35 различни модела (дванадесет процента от всички смартфони, казва Adobe) с 50 нови Flash-готови таблетки, ще се появят през 2011 година. PR след почивката.

Продължи четене Adobe Flash казва 10,2 идващи към телефони скоро, предлага кръговото движение потвърждение на пчелна пита за смартфони

Adobe Flash казва 10,2 идващи за телефони скоро, предлага кръговото движение потвърждение на пчелна пита за смартфони първоначално се появи на Engadget на Пон, 14-ти Февруари 2011 г 01:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар