петък, 21 януари 2011 г.

Sony Reader ап най-накрая на разположение за Android, работи само с 2.2 или по-висока

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/sony-reader-app-finally-available-for-android-only-works-with-2/:
Е, това е крайно време! Знаехме, че Sony е подготвят някои Reader приложения да отиде заедно с физическата си Pocket , всекидневна и Touch Edition електронни четци, и въпреки че може да сте пропуснали, че декември Премиера , версията Android на приложението в момента е достъпна на пазара. Свободният апартамент е почти това, което очаквате - можете да влезете с Вашето потребителско име и тя автоматично се синхронизира по-рано закупени книги, и като електронни четци, тя също така подкрепя EPUB и PDF формати. Освен това, лесно можете да осветите текст и да коригирате шрифта и настройки за яркост направо от страницата ви за четене. Ние изтеглени приложения и установих, че е доста добър, въпреки това, в контекстното се съхранява стартира в рамките на браузъра, а не в апартамент. Готови ли сте за усуканата част? Sony потвърди за нас, че приложението ще работи само с телефони, които работят с Android 2.2 и по-високи, което е невероятно като се има предвид най-иронично Sony Ericsson телефони са, нали знаете, все още остана с 2,1 . За щастие, изглежда, че PlayStation Телефон ще работи добре, когато е окончателно освободен. Но това е нито тук, нито там - хит на галерията за куп снимки на екрани на ап.

Sony Reader ап най-накрая на разположение за Android, работи само с 2.2 или по-високо първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари, 2011 год. 15:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник The Digital Reader | Изпрати | Коментари

Google пожари от около Търсене Спам двигателя

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FYTW9tCE08U/story01.htm:
coondoggie пише "Хората от Google са като въпрос за спам и качеството на Google търсения, което е отишло някои твърдят, предвидена в последните месеци. Днес на официалния блог на Google, главен инженер Мат Кътс каза:" Януари донесе поредица от разкази за на Google търсене качество. Прочитането на някои от тези новите статии, може да попитам дали търсенето качество е намерила по-лошо. Краткият отговор е, че според оценката показатели, които сме рафинирани в продължение на повече от десетилетие, Google за търсене на качеството е по-добре, отколкото никога не е бил по отношение на значението, свежест и пълнота. Днес, на английски език спам в резултатите на Google е по-малко от половината от това, което беше преди пет години, и спам в повечето други езици, е дори по-ниски, отколкото на английски език. " Кътс също така обясни, че компанията е направила няколко значителни промени в начините на тяхното индексиране. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Samsung Жив е Android 2.2 обновяване на разположение сега, изглежда,

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/samsung-vibrants-android-2-2-update-now-available-it-seems/:
Както обещах , изглежда, че-Mobile версия на T Живи става Froyo днес, след като брутално дългото чакане. Добрата новина е, че няма нужда да се чака за разсрочено внедряването, очевидно - но лошата новина е, че в момента ще трябва да го използва на Samsung Kies Mini PC апартамент, а не над най-въздух. Връзват актуализации са винаги по-малко удобно, отколкото техните еквиваленти OTA (въпреки че Samsung продължава да е особено любители на тях), а в случай на Kies Mini, няма версия Mac, така че ще трябва да бъдат в близост до машината Windows за да се случи . Това не е официално обяви още, че над commenters на TmoNews изглежда като късмет - така че ако го вървим, да споделите с нас как си тарифа.

Samsung Жив е Android 2.2 обновяване на разположение сега, изглежда, първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари, 2011 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TmoNews | Изпрати | Коментари

Voice жената възстанови след трансплантация Ларинкс

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ZbcNvdApoI/story01.htm:
mvar пише "Една жена в САЩ може да се говори за първи път от 11 години насам, след като пионер трансплантация VoiceBox. Бренда Йенсен заяви, че операцията, която се проведе в Калифорния, е чудо, които са възстановени живота си. Тринадесет дни след хирургия, каза тя и първата си думи: "Добър ден, искам да се прибера вкъщи." Това е първият път, ларинкса и трахеята са били трансплантирани в същото време (снимка), и едва вторият път, когато ларинкса никога не е бил трансплантиран. През октомври лекари от Университета на Калифорния "Дейвис" Медицински център премахна ларинкса, щитовидната жлеза и 6 см на трахеята от донор орган. При 18-часова операция, това беше трансплантиран в гърлото г-жа Jensen и на екипа е свързано с нея кръв и нерви. Тринадесет дни по-късно, тя е в състояние да говори и първата си croaky думи и е вече в състояние да говоря лесно за дълги периоди от време. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Здравеопазване и космонавтиката индустрии се съгласявате, че FCC трябва да отделите лентата за специален система за дистанционно наблюдение пациента

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/health-care-and-aeronautics-industries-agree-that-fcc-should-set/:

Мобилни орган мрежа (MBAN) технология има потенциал да бъде от голяма полза за системата на здравеопазването на бъдещето, като се позволи дистанционно наблюдение пациента чрез безжични устройства за еднократна употреба - което означава по-малко посещения лекар за всички и страхотна новина за latrophobes. Досега MBAN се противопостави на Aerospace & полет Тест Радио Координационния съвет (AFTRCC), тъй като използва същите ленти, че производителите на летателните апарати направя, когато те са тестване на нови самолети. AFTRCC не искам всички, че медицинските бърборене "замърсяващи си спектър", но реших да се кача на борда с MBAN когато производството на здравеопазването обеща да създаде начин да се спре сигнали, които нарушават авиационен трафик. MBAN е част от план за високоскоростен FCC за национална и цели да използват кратки дължина радиовълни (не за разлика от Bluetooth ) в 2300 и 2400 MHz обхват за предаване на физиологична информация за лечение на лекарите - за разлика от други монитори пациента, които използват интернет базирани комуникации . MBAN първоначално ще се използват в болниците, но в последствие може да намери своя път в жилищни нужди чрез използване на системи за домашно забавление ( Wii Fit интеграция, тук ние идваме!) за събиране и изпращане на данни. С FCC очаква да се произнесе по окончателния правила за MBAN по-късно тази година Intel здраве Пътеводител може да има компания в най-наблюдение на дома бизнес пациента. Можем само да се надяваме, че следващия път, авиационния и здравето индустрии грижи обединят силите си, той ще бъде под формата на Jetpack-носенето лекари като дом.

Здравеопазване и космонавтиката индустрии се съгласявате, че FCC трябва да отделите лентата за специален дистанционен мониторинг система пациентът първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари 2011 година 14:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Computerworld | Изпрати | Коментари

Sony планиране Сериен Ключ за PS3 игри?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TzyaLFGyKnw/story01.htm:
Stoobalou пише "Говори се, че Sony е грижа за PC игри на пазара, за да разреши нарастващия проблем с пиратството в PlayStation 3 -. С въвеждането на сериен ключ за своите игри Според" много достоверен източник ", цитиран от PS3-Sense , Sony се опитва да отговори на последните откровение, че не е правилно да се осигури частен ключ за подписване водещата си конзола - това води до умни tinkerers производство на трети страни, фърмуер, който позволява неофициален софтуер и незаконно изтеглени игри, за да се движат по непроменено хардуер - грижа за . компютъра пазар на дребно за решения разлика от PS3, PC не разполага с хардуерна DRM система, изградена в него - въпреки опитите на групи като Trusted Computing Group, по-рано на надеждността на компютърни платформи НАТО, да се въведе такова нещо - разчита вместо на софтуерно-базирано DRM и изненадващо старомоден гаранция за уникалността на една игра:. сериен ключ "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Експеримент Не предавания Пране дънки за 15 месеца е отвратително, но безопасни

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NRlaL1lPN5A/story01.htm:
dbune пише "Младите хора, които твърдят, с родителите си през облечен в същите чифт мръсни дънки вече могат да цитират работата на 20-годишната Университета на Алберта студент, който носеше същия дънки за 15 месеца прави От статията:". Джош Le носеше същия чифт дънки до прекъсване на суров деним, така че ще приключи на контурите на тялото си, като отделни линии облекла. Той е имал текстилни тест на професор дънки за бактерии преди да ги измиете за първи път. Резултатите показват висока обвинения за пет различни вида бактерии, но нищо в обхвата на се счита за опасен за здравето. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




RIAA заплашва ICANN Над Music-Тематична gTLD стандарти

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RIohzbeMZV0/story01.htm:
think_nix пише "Писмо до ICANN (PDF) от Виктория Sheckler, заместник-главен съветник за RIAA, изисква промени в бъдещото прилагане на. музика gTLD, заплашвайки да" ескалират въпроса "ако някои се отнася за" широк мащаб авторското право и търговска марка нарушението "не са засегнати от ICANN в съответствие с RIAA." Съгласно съществуващите в момента предлаганите стандарти, ние се опасяват, че няма да имаме реална възможност да се противопостави, ако реши да пират отвличане музикален тематични gTLD да се даде възможност широк мащаб авторското право нарушение на нашите произведения "Sheckler каза."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Vudu 2.0 интерфейс, се движи извън PS3 и Boxee Box, вече са достъпни на повечето телевизори, Blu-Ray плейъри

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/vudu-2-0-interface-moves-beyond-ps3-and-boxee-box-now-available-o/:
Само срамежливи от месец, след като излезе на PlayStation 3 и дни след като дебютира в кутията на Boxee , новият Vudu 2.0 интерфейс е на живо по най-телевизори и Blu-ray плейър с достъп до услугата. Проверете нашата галерия-рано, ако не сте запознати с нов облик, тя трябва да бъде характерна за цялата линия "(ДАНС-Move подкрепа, разбира се) с препоръки, подобрени опции за споделяне и оптимизирани за HD. За сега изглежда, че Yahoo! Widgets основава Samsung и Vizio версии са единствените, които все още изостават, но те са на палубата за актуализация "скоро".

Vudu 2.0 интерфейс, се движи извън PS3 и Boxee Box, вече са достъпни на повечето телевизори, Blu-Ray плейъри първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари 2011 година 12:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Vudu | Изпрати | Коментари