петък, 21 януари 2011 г.

Попитайте Engadget: най-добрите LCD монитор на пазара за под $ 200?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/ask-engadget-best-lcd-monitor-on-the-market-for-under-200/:
Ние знам, че имаш въпроси и ако сте достатъчно смели, за да поиска от света на отговори, тук е на изхода за това. Тази седмица Попитайте Engadget въпрос идва при нас от Бен, който се нуждае от добро, или голяма невероятно LCD монитор за $ 200 или по-малко. Ако търсите да изпратите запитване за себе си, пишете ни линия, поиска [в] Engadget dawt] COM [.
"Аз съм в момента на пазара за нов монитор, компютър, и аз се опитвам да намеря най-големият взрив" за парите си "по реда на около $ 200. Аз ще се използва този монитор много за видео и редактиране на снимки, така рязкост и контраст е задължително, но също така ще бъде да го използвате много за гледане на HD филми и компютърни игри. Необходимо е да имат едновременно HDMII и VGA порт в него, и с вграден TV тунер би било хубаво , също. Накратко, имам нужда от най-големите, най-острите, и най-добре изградена монитор мога да получа за по два законопроекта. Благодаря! "
Преди две години, няма да има само няколко опции, когато обмислят този въпрос. Днес има много следи за под $ 200, особено когато действително размер на екрана не се изисква. Всеки избор на опции от хората в тълпата? Принос свой собствен в коментарите по-долу!

Попитайте Engadget: LCD монитор на пазара за под $ 200? Най-добрите първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Яну, 2011 23:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар