петък, 21 януари 2011 г.

Samsung Жив е Android 2.2 обновяване на разположение сега, изглежда,

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/samsung-vibrants-android-2-2-update-now-available-it-seems/:
Както обещах , изглежда, че-Mobile версия на T Живи става Froyo днес, след като брутално дългото чакане. Добрата новина е, че няма нужда да се чака за разсрочено внедряването, очевидно - но лошата новина е, че в момента ще трябва да го използва на Samsung Kies Mini PC апартамент, а не над най-въздух. Връзват актуализации са винаги по-малко удобно, отколкото техните еквиваленти OTA (въпреки че Samsung продължава да е особено любители на тях), а в случай на Kies Mini, няма версия Mac, така че ще трябва да бъдат в близост до машината Windows за да се случи . Това не е официално обяви още, че над commenters на TmoNews изглежда като късмет - така че ако го вървим, да споделите с нас как си тарифа.

Samsung Жив е Android 2.2 обновяване на разположение сега, изглежда, първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари, 2011 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TmoNews | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар