петък, 21 януари 2011 г.

Sony Reader ап най-накрая на разположение за Android, работи само с 2.2 или по-висока

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/sony-reader-app-finally-available-for-android-only-works-with-2/:
Е, това е крайно време! Знаехме, че Sony е подготвят някои Reader приложения да отиде заедно с физическата си Pocket , всекидневна и Touch Edition електронни четци, и въпреки че може да сте пропуснали, че декември Премиера , версията Android на приложението в момента е достъпна на пазара. Свободният апартамент е почти това, което очаквате - можете да влезете с Вашето потребителско име и тя автоматично се синхронизира по-рано закупени книги, и като електронни четци, тя също така подкрепя EPUB и PDF формати. Освен това, лесно можете да осветите текст и да коригирате шрифта и настройки за яркост направо от страницата ви за четене. Ние изтеглени приложения и установих, че е доста добър, въпреки това, в контекстното се съхранява стартира в рамките на браузъра, а не в апартамент. Готови ли сте за усуканата част? Sony потвърди за нас, че приложението ще работи само с телефони, които работят с Android 2.2 и по-високи, което е невероятно като се има предвид най-иронично Sony Ericsson телефони са, нали знаете, все още остана с 2,1 . За щастие, изглежда, че PlayStation Телефон ще работи добре, когато е окончателно освободен. Но това е нито тук, нито там - хит на галерията за куп снимки на екрани на ап.

Sony Reader ап най-накрая на разположение за Android, работи само с 2.2 или по-високо първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари, 2011 год. 15:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник The Digital Reader | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар