петък, 21 януари 2011 г.

Sprint Premier получаване на нова премия подреждане на 1 април, много клиенти няма да се началото на ъпгрейди?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/sprint-premier-getting-new-premium-tier-on-april-1st-most-custo/:
Стартирала през началото на 2009 г. , на Sprint Premier лоялност програма е една от най-щедри (и лесни за разбиране) бакшиш програми в американски безжична индустрия: просто държа определена минимална прекара на месец или стик за около десет години, и бум, ти отговаряте на условията. Най-важното е, Premier клиенти са в състояние да получат нови цени договора след само една година в съществуващите договори, което прави притурка изроди в мрежата, далеч, далеч по-малка вероятност да фалират. Е, отразявайки някои от другите предварителни промени надграждане, което виждаме в бизнеса напоследък, изглежда, тези момчета са планиране на набиране нещата обратно идват 01 04 (и не, иронията не се губи). Въпреки, че някои Premier клиенти ще получат още подобрения след една година, тази привилегия ще бъде набран обратно към членовете на новия Gold ниво, които ще са необходими десет години стаж с Sprint. Да, точно така: ще имате, необходими за да има ред за тези момчета, тъй като преди Matrix Телефон дойде, за да получите най-голяма полза от програмата. Ако не отговаряте на изискванията, все още могат да се включат в "Сребърна ниво, което ви дава различни привилегии като аксесоар отстъпки ... но не и пълен ъпгрейд отстъпка след една година. Вместо това, ще трябва да чакат 22 месеца, които - при сегашния курс - е около 47 основни версии на Android.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Update: Както и преди, ще бъдете в състояние да полите на 10-годишния изискване с минимално разходи и най-малко шест месеца от връчването; че минималните ще бъде $ 89.99 на месец за отделните линии на $ 169,99 на месец за семейното планиране. Whew!

Sprint Premier получаване на нова премия подреждане на 1 април, много клиенти няма да се началото на ъпгрейди? първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 Януари, 2011 22:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Спринт на Общността | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар