петък, 21 януари 2011 г.

Emblaze Първо останало UX инженер обгърнат от HP / Palm, магия произтича

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/emblaze-first-else-ux-engineer-embraced-by-hp-palm-magic-ensu/:
Не забравяйте, че ден, когато Emblaze взриви света със своите първи останало "смъртта на главното меню" смартфон? Какъв срам , а? Въпреки че е малко вероятно каза Linux телефон никога няма да възкръсне, има малка вероятност бита на наследството ще бъде прехвърлена на други продукти. Така например, наскоро бюлетин LinkedIn ни доведе до една Itai Vonshak който е главният дизайнер зад Първо останало е брилянтен, хипнотизиращ интерфейс. Сега, в съответствие с профила му, наш човек е наскоро са се преместили в HP / Palm е удобна къщичка да UX стратегия. Дали това означава, WebOS ще получат парче от това малцинство действия Доклад, ние не знаем, но че ще бъде интересно да видим какво Vonshak ще ни изненада с най-HP / Palm случай следващия месец. За сега, има ръце "на видео от Първата останало след почивката, заради старо време е.

Продължавам четене Emblaze Първо останало UX инженер обгърнат от HP / Palm, магия произтича

Emblaze Първо останало UX инженер обгърнат от HP / Palm, магия произтича първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви Януари, 2011 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник LinkedIn | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар