петък, 21 януари 2011 г.

Универсален iPhone броня намерени в Apple Store, ням бутон получава повече място (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/20/universal-iphone-bumper-found-in-apple-store-mute-button-gets-m/:
Чудехме се как Apple щеше да се справят с две различни конфигурации на бутона за AT & T си и Verizon Iphones , и добре, решението не може да бъде по-просто. Един читател посещение на Apple се съхранява попаднахме на бронята с малко по-различни опаковки. За щастие, това го заинтригува достатъчно, за да избера и да направя един до нежелани сравнение между този нов "универсална случай" и стария първи страни решение. Единствената промяна, тъй като обем бутони са подредени по същия начин между двете, е слот за изключване на звука бутон, който е определено по-малко ням. Определено работи с AT & T си модел и трябва теоретично годни модел на Verizon, също. Труден успех, ако сте като се премести в Big Red и се опитва да подаде стар случай, но нека бъдем честни ... вие искате да се плащат доста стотинка за новото устройство все пак, така че това, което е още няколко долара за физическа защита? Видео сравнение след почивката.

[Благодаря ти, Алекс!]

Продължавам четене iPhone Universal броня намерени в Apple Store, ням бутон получава повече място (видео)

Универсален iPhone броня намерени в Apple Store, ням бутон получава повече място (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 20 януари, 2011 година 22:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар