петък, 21 януари 2011 г.

AT & T предлага безплатен MicroCells се в началото 7,5% от клиентите може да не работи добре в изграждането на покритие "

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/atandt-offering-free-microcells-to-top-7-5-percent-of-customers-l/:
Ние знаем, че AT & T е изпитването на пазара безплатно 3G MicroCells на абонатите с особено ужасно прием в някои части на страната, тъй като продуктът започна миналата година, но тъй като на 23 януари, те са кодифициране на офертата и като че в национален мащаб. Най-долу ред: "отгоре 7,5% от 3G безжични клиенти, идентифицирани по-вероятно да не работи добре в изграждането на покритие у дома или в малки офиси" ще се получават някои охлюв поща с отстъпка код; го приведат в един AT & T се съхранява и ще се предлага безплатно микропореста. Има уловка, все пак - трябва да се съгласи на едногодишен договор за единица (отделно от нормалните профила си договор), така че ако ви откажат услуга в рамките на тази година, вие трябва или да върне микропореста или се таксуват $ 199.99 минус $ 16.67 на месец, че сте го имали. Разбира се, че се изравни с ново-високата цена на микропореста , че превозвачът е за образуване започва тази неделя. Като се има предвид, че AT & T трябва да признае, че сте в ужасно място за приемане да го получи, не можем да кажем, че ще се надявам да бъде един от "късметлиите" 7,5% - но това е хубаво все пак полза.

AT & T предлага безплатен MicroCells се в началото 7,5% от клиентите може да не работи добре в изграждането на покритие " първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви януари 2011 г 12:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар