петък, 21 януари 2011 г.

PALRO робот майстори английски, никога няма да затвори отново (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/21/palro-robot-masters-english-will-never-shut-up-again-video/:
PALRO робот майстори английски, никога няма да затвори отново (видео)
Когато за първи път видяхме Fujisoft на PALRO робот върши нещо, което бяхме очаровани, но тъй като тя не говори английски, ние трябваше да го обожавам от далеч. Вече не. Малкото Значи очевидно е овладял езика ни доста бързо и може да се види по-долу в чата с още по-робот хуманоид за такива неща, празен ход, тъй като времето, стремежите кариера, както и колко голям е PALRO. Колко голямо е PALRO? PALRO е наистина голям - но скромни. Вътре, че барел гърдите е пълноправен компютър с Atom процесор Z530, 4GB флаш памет, както и Ubuntu ядро поддържа всичко под контрол. Той е достъпен, както винаги за образователни и изследователски институции за около $ 3 600, но ние се опитваме да се получи един себе си. Ако можем да го стигнем до вид се подготвите за много повече мнения за софтуер, базиран на истински японски най-съвременни технологии.

Продължавам четене робот майстори PALRO английски, никога няма да затвори отново (видео)

PALRO робот майстори английски, никога няма да затвори отново (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 21-ви Януари, 2011 г 07:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Пластмасови приятели | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар