петък, 8 април 2011 г.

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Дропбок Аутентикација: Несигурно Би Десигн

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m6cuGnJ5L5A/Dropbox-Authentication-Insecure-By-Design:
Анонимни читалац пише "Дропбокс може бити веома корисно, али можда мало изненађени када би сазнали да копирањем један фајл са рачунара који ради под апликацију, нападач може да приступи и преузмете све фајлове без икаквих очигледних знакова компромиса нормално. Санација кораке након компромис, као што су лозинке ротације, систем поново слике, итд неће спречити наставак приступ компромитовани Дропбокс Дерек Њутна. безбедносни истраживач који објављује овај налаз јуче, разматра безбедносне импликације ово дизајн метода аутентификације безбедности на свом блогу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Смрт ДВР-Бок и Воз мудрости

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wFCpnHo72XU/The-Dying-DVR-Box-and-Woz-Wisdom:
Луцас123 пише "У СНВ у Санта Цлара је прошле недеље, разнолика група тецхиес заједничке увид у своје индустрије, као што су ДВР тржиште ТиВо је виши директор ИТ-а, Ричард Ротшилд., На пример, објаснио како су сет-топ бок пратити све гледате за оглашавање и маркетинг, а затим комбинују информације са супермаркета подацима чланску карту да бисте утврдили колико ефикасне рекламне кампање су О., и ТиВо планира да интегрише своју кутију са вашег Флатсцреен, тако да нема више сет-топ уређаја и Стив Вознијак напали. амерички образовни систем, требало би да говори студентима да се оцењује на једном, дугорочни пројекат, а не кратког учења / тестирање циклуса "У школи, интелигенција мерење". рекао је он. "Ако имате исти одговор као и сви други у математику или науку, ти си интелигентан. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Покрећемо Ливе Стреаминг за ИоуТубе

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y4ed7p0xyFg/Google-Rolling-Out-Live-Streaming-For-YouTube:
Анонимни читалац пише: "ИоуТубе је већ живе-стримују број популарних концерата, спортских догађаја, као и интервјуе, али већина су били један пут се бави Сада Гоогле жели. Да је особењак се усек, и најавио ИоуТубе Ливе ИоуТубе Ливе. Интегрише Ливе Стреаминг способности и откриће алатке директно у ИоуТубе платформа од дана објављивања. "Данас, ми ћемо почети постепено Роллинг наш ливе стреаминг Бета платформи, што ће омогућити одређене ИоуТубе партнери са рачунима у добром стању да стримујете ливи садрлај на ИоуТубе Циљ је да се обезбеди хиљаде партнера са могућношћу да се уживо из својих канала у наредним месецима Да би се обезбедила велика Ливе Стреам искуство гледања, ми ћемо ролл ова понуда се постепено током времена... '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле поставља гута неспретно назван "Хотпот"

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tpxP-fszRsI/:
Арраи

Енцо је Пинбалл да добија све осетљив-феели са вашим телефоном

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:
Имамо руке на узорку од Поверед апликација Хаптифи је хаптичког-пар месеци назад и дошао у гостима заинтригирала, али чежња за више. Па, компанија је коначно спремна да Преситити нашу склоност за игру телесности са прве утакмице, Енцо је Пинбалл. Игра дебитоваће са три табеле ("још ускоро), и дизајниран је да вам омогућавају да осетите сваки бумп", звечка, а рикошет као да је права ствар. Није идентична својим опипљиве колега, али је надоградња преко грмљавина без Дигитал конкуренције. Хаптифи'с хаптичког црне магије ради са телефонима приказују андроид 2,1 и више, тако да је ужасно много потенцијала Пинбалл визард тамо. Можете зграби игра у андроид тржиште и она ће коштати $ 1,49 дати на свој тактилне жеље.

Енцо је Пинбалл да добија све осетљив-феели са вашим телефоном првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 13:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Хаптифи | Емаил тхис | Цомментс

Кондо је опругом Спидер робота пузи на јефтине (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Последњи у дугом реду за застрашујуће (и повремено сладак ), псеудо-Арацхнид робота, Кондо, с предстојећим КМР-М6 ради више са мање. Захваљујући јединственим пролеће подржава повезивање ногу зглоба, ово вам даје грешку хекапедал хеебие-јеебиес са само два Сервос по ногу. Нова нога дизајн смањује трошкове, док се изгради побољшање перформанси и стабилности, као и развијен је за образовање, истраживања и Хоббиист тржишта. База комплет хитови Јапану следећег месеца за око ¥ 76,000 (око $ 880) и долази са дванаест Сервос, Надзорног одбора, 10,8 В 800мАх НиМХ батерија, софтвер, и оквир са додатним простором за додавање опционо, камере, Грипперс, или друге Серво контролисан симпатише. Иако то није као симпатичан као Кондо је корњача-робот , гледајући овај РОБО-баг Сцуттле и марту (након паузе, ако питате) је много више страшан него што је језиво. То је још један знак робота апокалипсе , наравно, али да ли сте озбиљно ће се дозволити да униште своје петак, Петак, петак, петак?

Наставити читање Кондо је опругом Спидер робота пузи на јефтине (видео запис)

Кондо је опругом Спидер робота пузи на јефтине (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 14:31:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Робот Дреамс | Емаил тхис | Цомментс

Прототип Тесла погон РАВ4 погон, показује екстремни кочнице Реген

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/prototype-tesla-powered-rav4-driven-demonstrates-extreme-brake/:
Прототип Тесла погон РАВ4 погон, показује екстремни кочнице Реген
Шта се дешава када ставите погонских из Тесла Роадстер у СУВ? Добијате Тоиота РАВ4 ЕВ , рани прототип који ПлугинЦарс добио прилику да вози. Она из "софистицираних доказ концепта", у суштини дривабле Схов аутомобил, а перформансе су прилично Стоут: 0 - 60мпх у девет секунди - није лоше за 3.900 ЛБ аутомобил. Опсег се процењује да је 100 миља у реалним условима, али то подлеже промени од сада и када је аутомобил ударио очекује да дилерима, негде крајем 2012. Ми смо погађање Роудстер стилу тастер брзина селектор ће нестати до тада, превише.

Прототип Тесла погон РАВ4 погон, показује екстремни кочнице Реген првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 13:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПлугинЦарс | Емаил тхис | Цомментс

Магичне Кинески хард диск

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yVfSEduCr7Q/Magical-Chinese-Hard-Drive:
Јамак пише "Од ТФА:" Руски пријатељ .... ради на хард диск сервисни центар у руском граду, налази се у близини кинеске границе пре неколико дана купац донео сломљена 500ГБ УСБ диска који је имао. купио у продавници кинеске преко реке, на сумануто ниске цене, али је диск не ради. ако сте, рецимо, сачувати филм на диск, играјући сачувани филм поново довела у Репродуковање само последњих 5 минута филма '. Очигледно, садржај екстерни ХДД пољу су: две навртке, залепљена на унутрашњу површину кутије са 128МБ флеш диск клинчу између њих (слике) и то је био паметан пијук, превише - ако је икада било покушаја да се. Написати датотеку која је превелика, гот ит пропусти - преписивања себе изнова од самог почетка, остављајући постојеће датотеке нетакнут и да исправно известио све -. величине датотека и све "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


30 година да очисти Фукушима Даи-Ицхи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHmtBvwwHyQ/30-Years-To-Clean-Up-Fukushima-Dai-Ichi:
0ВаитСтате пише "Оштећен реактори у обогаљен Фукушима Даи-Ицхи нуклеарна електрана може да потраје три деценије децоммиссион и трошкова оператера Токију Електропривреда Цо више од 1 билион јена (12 милијарди долара), инжењери и кажу аналитичари. Вези с тим, јапански званичници и електране оператери сада раде на проблемима који су укључени са располажу 55.000 тона радиоактивне воде "... медјународно право забрањује Јапану од дампинг контаминиране воде у океану, ако касније постоји одржива техничка решења доступна.. Дакле, фабрика оператер разматра уношење баржи и тенкова, укључујући и тзв мегафлоат који може да држи око 9,5 мегалитрес Ипак, чак и користи. барже и цистерне за обраду воде привремено ствара будућност проблем како да располажу контаминираних пловила. "7,1 Афтерсхоцк Јучерашња изазвао кратак губитке снаге у три друга нуклеарна постројења, као и мале количине контаминиране воде пролије, али нема значајних зрачења цурење догодило пре него што су проблеми решени.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Апелациони суд Потврђује Варрантлесс Рачунар претраге

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MpnpH4hAGPI/Appeals-Court-Affirms-Warrantless-Computer-Searches:
сурај.сун пише овај извод из ЦомпутерВорлд: "лаптоп рачунара и других дигиталних уређаја спроведена у САД могу се одузети од путници без налога и послат у средњу сајт за судску инспекцију, САД Апелациони суд по девети Електронске владао прошле недељно. пресуда други у мање од годину дана који омогућава америчке владе да спроведе варрантлесс, Оффсите претраге дигиталних уређаја одузете на граници земље федералном суду у Мичигену у мају прошле године издао сличну одлуку у случају изазов уставност. варрантлесс одузимање рачунара на Аеродром Детроит метрополитан Неколико других судова, укључујући Девето коло сама. пресудио да су варрантлесс, може да сумња мање претреса лаптоп и осталих дигиталних уређаја се одржати у САД граници локације. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нинтендо 3ДС, главобоље и лоше новинарство

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZA3K_qKHMVE/The-Nintendo-3DS-Headaches-and-Bad-Journalism:
брумгрунт пише "Британски лист тврди да је Нинтендо 3ДС представља неку врсту ризика по здравље. тврде звучи занимљиво, све док не видите како је закључак био постигнут." Дана 6. априла, лист спровео научни експеримент у којем 22 -годишњи члан особља имао крвни притисак и пулс узети после играња 3ДС у различитим ситуацијама - у миру, док хода, или узимајући вожња у аутомобилу Сунце дошао до запањујућег закључка да пулс човека и. крвног притиска биле су веће него док хода, док седе, а ипак закључио је, поводом чега, "Деца не би требало оставити да играју на њој сатима." чланак занемарује да истакнем да је повишен крвни притисак и пулс је савршено нормално, и Ти си вероватно таква искуства физичког одговор док хода и чита књигу као и ви када играте 3ДС "џеп Игре Послао. духовит праћење, користећи Сунца сопствене методе против њега.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


БлацкБерри Бакља 2 добија рано хандс-он

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/blackberry-torch-2-gets-an-early-hands-on/:
Већ бих Чули смо да БлацкБерри ® 2 Бакља ће у основи бити Бакља са неким значајно померен спецификације , и то је сада све већ потврђено БГР, која је успела да проведе мало времена са самог уређаја. Као што можете видети, то је готово идентичан оригиналном пламена у погледу изгледа, али БГР каже да је 1.2ГХз процесор уређај може да "светло ватру" када у пару са БлацкБерри ОС 6,1, а да је 640 кс 480 екран "изгледа апсолутно сјајно. " Као и код Храбар тоуцх је добио своје руке на јуче, БГР каже Бакља 2 ће направити свој званични деби на БлацкБерри ® света следећег месеца, са лансирање на АТ & Т да прати у јулу. Хит се извор линк испод за још неколико руку на фотографијама.

БлацкБерри Бакља 2 добија рано руке на првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 11:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце БГР | Емаил тхис | Цомментс

Тенеси Бил Помаже Наставници Изазов Еволуција

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rnEUvZbRlZQ/Tennessee-Bill-Helps-Teachers-Challenge-Evolution:
сциенцехабит пише "У 70-28 гласова јуче, Тенеси Представнички дом је усвојио ХБ 368 (ПДФ), Билл наука која подстиче наставнике да истраже контроверзне теме, без страха од одмазде Критичари кажу да је мера ће омогућити К-12 наставника до данас. интелигентан дизајн и креационизам као прихватљива алтернатива еволуцији у учионици. Ако прође рачун, Тенеси придружити Луизијана, као друга држава имају посебне "заштите" за наставу еволуције у учионици. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.