петък, 8 април 2011 г.

Пандорина Мобиле Апп утврђено да је слање датум рођења, пол и информације о локацији на огласну сервери

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/pandora-mobile-app-found-to-be-sending-birth-date-gender-and-lo/:
Ми смо још нису чули много више о томе Савезно жири истрагу у Пандорину и друге мобилне апликације преко питања о приватности, али независна безбедносна фирма је сада отишао напред и узети ствари у своје руке. Према анализи од стране људи на Верацоде, Пандорина заиста изгледа да дељење више информација о вама онда то омогућава даље. Тачније, открили су да андроид апп (они још увек нису стечен око на ИОС верзије) "изгледа" да се шаљу информације о корисницима "датум рођења, пол, андроид ИД и ГПС локација за различите компаније за оглашавање - бита информација које могу бити комбиноване фирма белешке да се утврди ко је неко, оно што раде да живе, па чак и који се доводе у везу са. Са своје стране, Пандорина је једноставно да опада да коментарише у овом тренутку, а ми смо погађање да је то вероватно неће променити у скорије време с обзиром на поменуте истраге. Хит се извор линк испод за комплетну налаза Верацоде'с.

Пандорина Мобиле Апп утврђено да је слање датум рођења, пол и информације о локацији на огласне серверима првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 19:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Арс-Тецхница | Соурце Верацоде | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар