петък, 8 април 2011 г.

Новатион Твитцх тоуцхстрип ДЈ-контролер чини сцену Музика Мессе 2011 (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/08/novation-twitch-touchstrip-dj-controller-makes-the-scene-at-musi/:
Ми нисмо професионални музичари које дуго пуцао, али када смо то добили прилику да се одвоје од немилосрдно торент за мобилне телефоне и таблета, ништа сасвим хитова место као мали музички захвалност. Наравно, када завршите Енгадгет-стил То обично значи неку врсту гаџета - и ми би се лажи, ако нисмо рекао да је Новатион Најновији није подстаћи наше апетите за неке после часова беатматцхинг. Трзај је у суштини потпуно схватио ДЈ контролер, али уместо неке врсте точкова колу претрчати (која има тренутни рецензент увек наћи да буде изузетно контра-интуитивни), компанија је додао додир трака, који се може користити за све, од проналажења победио на зумирање и излази из таласа екрана (након гледања видеа, то је тешко поверовати да смо без беатматцхинг прстохват-на-зум за овај дуго). Овај лош момак се такође може похвалити пуном комплимент контрола за Серато, Трактор Ни и Аблетон Ливе. Вероватно сте Ви заинтересовани да виде како то обавља у стварном свету, али ако си у Франкфурту за Мусик Мессе, ти ћеш морати да се задовољи видео након паузе.

Наставити читање Новатион Твитцх тоуцхстрип ДЈ контролер чини сцену Музика Мессе 2011 (видео)

Новатион Твитцх тоуцхстрип ДЈ-контролер чини сцену Музика Мессе 2011 (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 08 Јан 2011 10:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Креирај Дигитал Мусиц | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар