петък, 8 април 2011 г.

ФЦЦ мандата података у ромингу по 3-2 гласа, АТ & Т и Веризон нису превише срећни због тога

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/07/fcc-mandates-data-roaming-after-3-2-vote-atandt-and-verizon-aren/:
Добра вест за мале мобилне носача, као и лоша вест за великих данас - Федерал Цоммуницатионс Цоммиссион одлучила је да мандат роминг података од стране 3-2 гласа. Једноставно речено, главни носиоци попут АТ & Т и Веризон ће бити у обавези да вас проверите е-пошту и обављају ВоИП позиве преко својих федерално-лиценциране радио-таласа, чак и ако сте заиста плаћате регионални превозник за покривање целуларном уместо - баш као што сте био дужан да уради за глас и порука од 2007 . Као што можете замислити, Велики Црвени и Ма Бел нису баш скакање за радост на вестима, са обе прети да успори ширење на тржишта ниша, ако они ће бити приморани да деле њихове инфраструктуре. Победник чланови ФЦЦ тврде да то не представља заједнички превоз, јер велики дечаци још увек добити да преговарају "комерцијално разумне" цене. С обзиром да су два издвојено комесара кажу да је, заиста, заједнички превоз, ипак, и тако даље овлашћења дата ФЦЦ, ми замишљамо нисмо чули последњу ове дебате. Шта се десило са једноставно "инцентинг "превозника да дође до договора? Пронађи изјаве већине сваке заинтересоване стране на линкове испод.

ФЦЦ мандата података у ромингу по 3-2 гласа, АТ & Т и Веризон нису превише срећни због тога првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 07 Јан 2011 18:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Блумберг | Соурце ФЦЦ (ПДФ, 1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар