неделя, 17 април 2011 г.

Самсунг Супер витка Галаксија Картица 10,1 грицкалице на неким саће (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/samsungs-super-slender-galaxy-tab-10-1-snacks-on-some-honeycomb/:

Искрено, били смо мало забринути да Самсунг -железнички танка Галаксија Картица 10,1 је прототип - знате, видите и како Семи никад га укључили - али брзо напред да данас и постоји радни модел у Тинхте.вн ' е способне руке. Да, вијетнамски сајт који је био цури укусно Јабука прототипова - да не помињемо ХП-Тоуцхпад је СИМ слот - наћи 0.33-инчни танке шкриљаца на неименовани Самсунг-штанд, електронско га, и наставио да зароните у Стицки-слатких неред Андроид 3,0 и 2 иПад да таква поређења откриће пружа. Наћи ћете све што и неки Љут Птице у видео одмах изнад.

[Хвала, Нејт]

Самсунг Супер витка Галаксија Картица 10,1 грицкалице на неким саће (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 15:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце тинхтевидео (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Аппле жели да сачувате своје историје у облаку

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Np1eLoMo3Fw/Apple-Wants-To-Store-Your-History-In-the-Cloud:
бизвритер пише "Већина Онлине Бацкуп је о очувању најновије и најбоље верзије онога што се налази на уређају, да ли је рачунар, таблета, или смартпхоне три патента недавно поднесцима указују да је Аппле Супер верзију резервне копије на уму. Неко ће бити. стању да иде у апликацију (као што је иТунес или Апп Сторе), пронађу оно материјал је доступан у претходном, и вратите било коју или све оно што је некад био тамо, без потребе да користите посебан програм опоравка. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уеирд наука учи превише о Дуцк сперме

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:

Ако прочитате ово, бићете у могућности да знате СТД статус маллардс следећи пут када храни патке: Још увек читате? Како си могао одолети, стварно. То је био мој одговор на наслов овог текста : "Сексуално орнаментика одражава антибактеријске активности ејакулира у маллардс." Шокантно, "упркос еволутивни импликације ејакулата антимикробних средстава" које аутори напомену, нико није имао сметало да се шири патка сперме на бактеријске културе раније. Храбри међународну сарадњу (Норвешка, Немачка, и САД су били укључени) је сада исправити ову ситуацију, и утврдио да заиста постоји корелација између антибактеријске активности и конкретне мало сексуалне орнаментике: Билл боје. Светлија мушки Дуцк рачун, више бактерија убиство његове сперме показали.

Имајте на уму да следећи пут сте у парку. Као да ћете икада моћи да добију неке од ових слика из вашег мозга.

То је за грејање у фрижидер да се, користећи све моћи: и, нажалост, то није шала. Многе хладњаче сада долазе са уграђеним лед одлука, а ови уређаји могу да чине и до 20 одсто потрошње енергије је фрижидер. Али, већина те енергије у ствари иде на грејни елемент . Зашто, можете питати, да ли вам је потребна за грејање елемент за лед? Драго ми је сте тражили. Можете учинити само фино без једне, али лед има тенденцију да се држи у својим калупима, грејач обезбеђује лед добија пуштен у складишни простор након што је замрзнуто.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Хеј децу, колико је сати?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZcLdnnbcbgs/:
Арраи

Бела кућа за јавност поузданих Интернет ИД план

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nRDltAIlkOI/White-House-Releases-Trusted-Internet-ID-Plan:
љут Тапир пише: "Од Цомпутерворлд чланак:" Влада САД ће координирати напоре приватног сектора да створи поуздан систем идентификације за Интернет, са циљем пружања потрошачима и предузећима више опција за потврду идентитета идентитет на мрежи, према плану објавио председник администрација Барака Обаме. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Еволуирају Три'с маестро Ц таблете је окретање маске стоје и екрана за заштиту тастатура (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Еволуирају Три циљ стварања је најсвестранијих светских екран осетљив на додир таблете чини се да иде глатко до сада - први бутик Аустралије одећу представио троструким бутовања маестро , а сада је добио Храст стаза шкриљца, на путу са неким најинтригантнијих хардвер. Видиш, не само овај маестро Ц имају унутар 1.5ГХз Интел Атом З670, 2ГБ ДДР2 РАМ-а и скоро свим звона и пиштаљке можете очекивати од лаптоп рачунара, такође је добио маске које физички ротира - претварање у делимични кицкстанд и излагање портова у исто време - и преносиви бежичну тастатуру која служи и као тврдом љуском протектора за 10,1-инчни цео осетљив на додир. Ту је и 32ГБ "високих перформанси" ССД опционо 3Г повезивање, пар стерео звучника и још једном, три оперативни системи које можете изабрати приликом покретања. Једине ствари вођења нас од куповине наше уобичајене две јединице се задржавају брину да друга ципела тек треба да одустане ... да не помињемо почетној цени од $ 729, без опционо тастатури.

Еволуирају Три'с маестро Ц таблете је окретање маске стоје и екрана за заштиту тастатуре (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 14:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НетбоокНевс | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

9В батерија до вашег мозга може побољшати Ваше игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Nv5DBarkmg/A-9V-Battery-To-Your-Brain-Can-Improve-Your-Gaming:
аутоспа пише са интригантном приче наћи на снагу природе о директном електричном стимулацијом на мозгу. Применом низак ниво електричне струје на различите делове мозга преко електрода постављен на глави, Универзитет у Новом Мексику истраживачи тврде да су документоване неке значајне промене у можданој активности, које варирају у зависности од дела мозга циљане. Играчима, обратите пажњу: у једном експерименту у којем волонтери су снимљене док је играо видео игре рата ", оних који примају 2 милиампера на кожу темена (око једне пет стотина износ привукла 100-В сијалица) показали су дупло више побољшање у игри, након кратке обуке, као износ од оних који примају један двадесетог количину струје. " Идеја утичу мозак електричне стимулације није нов, али са батеријским напајањем, неинвазивна сорте природно води неки људи сматрају да котрљања своје.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Радио контрола ауто ради на Сода могу прстење, Док Браун одобрава (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Многи будући инжењер је био инспирисан Повратак у будућност 'с др Емметт "Доц" Браун, и то не само зато што је доказао да може да еццентрицс запуштен заиста променити свет. Не, он је такође пионир господина Фузија, апарат за кафу / хладна фузије реактора који претворила у енергију за смеће . И док ми и даље чекамо Цолд Фусион и путовање кроз време да постане реалност, сви смо ми данас један корак ближе отпада погон аутомобила. Пар Шпански инжењери су недавно представио дАлХ2Ореан (види шта су радили тамо?), Р / Ц аутомобила који ради на алуминијум. Испуштање мало соде може картице у резервоар натријум хидроксида производи довољно водоника на власт мало Спеедстер за 40 минута - скоро 20мпх. Хит видео горе да га виде у акцији, заједно са вашим дневним помагању Цхемицал Бротхерс. Опремања.

Радио контрола ауто ради на Сода могу прстење, Док Браун одобрава (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 13:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце дАлХ2Ореан | Емаил тхис | Цомментс

Питајте Сласхдот: Где је универзални покрета Навигациони сет?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D07UssQKuPE/Ask-Slashdot-Where-Is-the-Universal-Gesture-Navigation-Set:
дстатес пише "Као углавном срећан нови иПад власника, волим да много апликација, али имам да питам, где је универзални скуп покрета за навигацију приклијештити и отворене углавном значи Умањи и, али? понекад ћете тапните на отворен, понекад два пута куцните Понекад право пребацујте се вратио, СОМ пута постоји дугме "назад", понекад једноставно морате да одете на кући и навигацију назад. ... подсећа ме на раним данима када је свака апликација ГУИ је имао своје. мени сет са различитим врхунске меније и различите постављање различитих функција створио живот хаос корисницима.. Били смо тамо, урадио, и гестови су много гори. барем мени, ви сте имали ознаку штампане сте могли прочитати. Покрети су сви магија руковања све док их не знате изгледа као таблета заједница не би требало да науче вредности конзистентности све изнова.. " Шта гестови бисте волели да видите је стандард у додир на бази интерфејса?

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Никон Д5100 Кит хитови полицама почетком у Бест Буи за $ 900

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/nikon-d5100-kit-hits-shelves-early-at-best-buy/:
Никон Д5100 Кит доступан на бестбуи
Жељно ишчекују неки окретан екран акцију на предстојећим Никон Д5100 ? Па пријатељу мој, само посрећило, као што је камера има само притисните полицама најповољнијих неколико дана раније. Средње класе ДСЛР комплет је сада за посезање на мрежи или у продавницама за $ 900, али очекујемо да почне испорука Никон телу једине опције убрзо после - Амазон и Адорама већ узимајући унапред поруџбине за 800 $. Нажалост, изгледа да прате МЕ-1 спољни микрофон неће бити ту до 21. априла лансирања оригиналног (или тако надамо), али смо сигурни да смо сви Никонианс ће бити у реду и без ње током наредна четири дана. Сада идите проверите ваше локалне најповољнијих на НАБ један од ових свивелициоус камера.

Никон Д5100 Кит хитови полицама почетком у Бест Буи за $ 900 првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 11:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Бест буи | Емаил тхис | Цомментс

Фли Ор Дие: ХП ТоуцхСмарт Алл-ин-оне рачунар и БусинессВеек иПад апп

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BKAh1cvUBZ0/:
Арраи

Шта се десило са климатских избеглица?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RxfFowVZdIE/What-Happened-To-the-Climate-Refugees:
Атила Димедици пише "У 2005 УН-а рекао је да до 2010 неће бити 50 милиона климатске избеглице Они су чак и под условом мапу где ће долазе. Међутим, с обзиром да је оригинална прича је оглашен УН скинуле тој страници су наизглед Дон.. 'знам о Гоогле цацхе-а. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лекови Изгубили ефективност у простор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zzic3DoHZGw/Medicines-Lose-Effectiveness-In-Space:
Анонимни читалац пише: "Научници Јохнсон Спаце Центру су показала да ефикасност лекова пада брже у простору инжењери раде на пројекту који би могао довести путују простор за јавност, али експерименти показују да опасности по здравље са којима се суочава астронаута бити. већи него што се мислило Астронаути на дугим свемирских мисија не може бити у стању да се парацетамола за лечење главобоље или антибиотике у борби против инфекције. студија је пронашла Питам се да ли болести су такође погођени. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ПАНАСОНИЦ гуссиес се ЛЕД-прототипа, позива Вас да играте (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/panasonic-gussies-up-led-prototypes-invites-you-to-play-video/:
Како се лаици узбуђени ЛЕД осветљење ? Нека доста је, наравно - то је оно што Панасониц Елецтриц Воркс ради ове недеље на Салоне дел Мобиле 2011, у Милану. Рад са дизајнером Ферруццио Лавиани, фирма је изградила интерактивна инсталација из предстојеће производа и прототипова, позивајући посетиоце да истраже "нове димензије просторног осветљење са ЛЕД и ОЛЕД ". Трикове нису лоши, гости могу да завири кроз транспарентан ОЛЕД панела, интеракцију са просторним сензором контролом светло зид, а уче о производима који чине изложбу у специјалним "техничких зона." Са тему под називом "клавир-Форте," доказни настоји да повеже динамичан осветљење са 18. век музичких сензибилитета, обећавши да сви "виртуоз" од осветљења - то је мало тешко предао, али резултати су сигурно лако на очи . Не фенси пут у Италију само да се натопи у уметнина ЛЕР лепоту? Без бриге, само притисните концепт видео на паузу.

[Слика добијена од Десигнбоом ]

Наставити читање ПАНАСОНИЦ гуссиес се ЛЕД-прототипа, позива Вас да играте (видео)

ПАНАСОНИЦ гуссиес се ЛЕД-прототипа, позива Вас да играте (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 09:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инхабитат | Соурце Панасониц Елецтриц Воркс | Емаил тхис | Цомментс

Судија открива тајне Ригхтхавен Ауторски уговор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LM12_yvU2Sw/Judge-Reveals-Secret-Righthaven-Copyright-Contract:
Хју Пицкенс пише "Судија Роџер Хант је отпечаћена поверљиве споразум између Ригхтхавен и Лас Вегасу преглед-часопис који је дозволио Ригхтхавен да тужи током више од 250 добротворних организација, осиромашени хоби блогери, новинари, као и листа сопствених извора, за 150.000 долара сваки на накнаду штете и губитак места "имена домена, а садржај уговора могла завршити као погубна за кампању Ригхтхавен о ауторским правима тужби Проблем је у томе Стивенс медијима, компанија која поседује Лас Вегасу преглед-часопис, није заправо доделите. било која права се односе на ауторска права Ригхтхавен осим права да туже -. и која је пронађена у Силверс против компаније Сони Пицтурес да се нелегалним према судској пракси Другим речима, ниједан од важних ствари које долазе са ауторским правима - као што право да праве копије дела, или дистрибуирају га, или да направите "изведена дела" -. уручио Искључено да бисте Ригхтхавен само право да тужите је дат, а то чини ауторско право преноса лажне, тврде адвокати за демократску Андерграунд, који је тужио за један од својих корисника сајта постављањем прва четири пасуса 34 став причу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.