неделя, 17 април 2011 г.

Студенти користе Уии Стање одбор за физикалну терапију децу "систему (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/students-use-wii-balance-board-for-kids-physical-therapy-system/:
Нинтендо дете тестирани, истраживач-одобрени Уии Стање одбор је погодио у срце медицинског снабдевања индустрије још једном - овај пут, Блуетоотх повезана скала се користи да помогне физички децу ометену у Схринерс болници у Хјустону. Сениори при Универзитету Рајс ручно обрађен скуп сила осетљивим Разбој и програмирани Монстер-снимање игру под називом Равнотежа да се деца узбуђени побољшању њиховог хода хода, где могу да играју и поена са сваком кораку правилно узимају. Игра аутоматски зупчаника до проблема, јер пацијенти побољша, и рукохвати ће играти превише део, са прилагођеним три осе сензор пољу у стању да открије колико пацијената се ослањају на паралелне шипке (као и доку бодова у складу са тим), у настојању да побољшају своје положају. Да, то звучи само Вее мало више користан него биланс одбора детектор лажи или Вии Фит Роомба . Видео након паузе.

Наставити читање студенти користе Уии Стање одбор за физикалну терапију децу "систему (видео)

Студенти користе Уии Стање одбор за физикалну терапију децу "систему (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 06:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмаг | Соурце Универзитету Рајс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар