неделя, 17 април 2011 г.

ПАНАСОНИЦ гуссиес се ЛЕД-прототипа, позива Вас да играте (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/panasonic-gussies-up-led-prototypes-invites-you-to-play-video/:
Како се лаици узбуђени ЛЕД осветљење ? Нека доста је, наравно - то је оно што Панасониц Елецтриц Воркс ради ове недеље на Салоне дел Мобиле 2011, у Милану. Рад са дизајнером Ферруццио Лавиани, фирма је изградила интерактивна инсталација из предстојеће производа и прототипова, позивајући посетиоце да истраже "нове димензије просторног осветљење са ЛЕД и ОЛЕД ". Трикове нису лоши, гости могу да завири кроз транспарентан ОЛЕД панела, интеракцију са просторним сензором контролом светло зид, а уче о производима који чине изложбу у специјалним "техничких зона." Са тему под називом "клавир-Форте," доказни настоји да повеже динамичан осветљење са 18. век музичких сензибилитета, обећавши да сви "виртуоз" од осветљења - то је мало тешко предао, али резултати су сигурно лако на очи . Не фенси пут у Италију само да се натопи у уметнина ЛЕР лепоту? Без бриге, само притисните концепт видео на паузу.

[Слика добијена од Десигнбоом ]

Наставити читање ПАНАСОНИЦ гуссиес се ЛЕД-прототипа, позива Вас да играте (видео)

ПАНАСОНИЦ гуссиес се ЛЕД-прототипа, позива Вас да играте (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 09:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Инхабитат | Соурце Панасониц Елецтриц Воркс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар