неделя, 17 април 2011 г.

Радио контрола ауто ради на Сода могу прстење, Док Браун одобрава (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Многи будући инжењер је био инспирисан Повратак у будућност 'с др Емметт "Доц" Браун, и то не само зато што је доказао да може да еццентрицс запуштен заиста променити свет. Не, он је такође пионир господина Фузија, апарат за кафу / хладна фузије реактора који претворила у енергију за смеће . И док ми и даље чекамо Цолд Фусион и путовање кроз време да постане реалност, сви смо ми данас један корак ближе отпада погон аутомобила. Пар Шпански инжењери су недавно представио дАлХ2Ореан (види шта су радили тамо?), Р / Ц аутомобила који ради на алуминијум. Испуштање мало соде може картице у резервоар натријум хидроксида производи довољно водоника на власт мало Спеедстер за 40 минута - скоро 20мпх. Хит видео горе да га виде у акцији, заједно са вашим дневним помагању Цхемицал Бротхерс. Опремања.

Радио контрола ауто ради на Сода могу прстење, Док Браун одобрава (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 13:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце дАлХ2Ореан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар