неделя, 17 април 2011 г.

Индија жели да шпијунира корисника Нокиа телефона, БлацкБерри навијача више не буде посебан

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/india-wants-to-spy-on-nokia-users-blackberry-fans-no-longer-fee/:
Нокиа блокиран у Индији
Лоше Сони , између потребе да напусти свој Симбиан бебе и роба анахрона јастреб на Мицрософт догађаја, то је прилично груб пусти га недавно. Сада Индије Министарство унутрашњих послова жели да блокира покретање нових притисни компаније услугу е-поште све док систем за праћење се може ставити на своје место. Према економским временима, Одсек за телекомуникације се тражи да задржи сервис све док обавештајна заједница има начина да шпијунира поруке које су послате. РИМ недавно су се борили као битку са индијске владе, као и оних у Саудијској Арабији и Уједињеним Арапским Емиратима . Изгледа да две компаније деле више заједничког него само своје измичу из врха гомиле смарт телефона.

Индија жели да шпијунира корисника Нокиа телефона, БлацкБерри навијача више не осећам посебан првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 22:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Бои Гениус Репорт | Соурце Ецономиц Тимес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар