неделя, 17 април 2011 г.

Преносни тумора на мозгу систем за прераду убија рак док Избаците смеће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/portable-brain-tumor-treatment-system-kills-cancer-while-you-tak/:
видели смо робота који обављају операција на мозгу и ласери који кува тумора, а сада тим истраживача су на добром путу да довођење мобилност у борби против рака мозга. НовоТТФ-100А, који је управо добила одобрење ФДА, је у основи скуп изолованих електрода, у прилогу електронске кутије, да пумпе ниског интензитета електричних поља на сајт свеже дијагноза ГБМ (Глиобластома мултиформног) тумора. Поља, позната као тумора Лечење Поља (ТТФ), Плеј наелектрисаних елементи ћелија рака у штос раста тумора, а могу у неким случајевима то заиста и обрнуто. Недавни тест система показала упоредити резултате на хемотерапију, без уобичајене линију нежељених ефеката, укључујући мучнину, анемија, умор и инфекције. Имајући у виду, пацијенти коришћење система се очекује да стално носе ствар, али ми кажемо хода около са капом пуном електрода је мала цена да плати за давање рака покретање. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Преносни тумора на мозгу систем за прераду убија рак док Избаците смеће

Преносни тумора на мозгу систем за прераду убија рак док Избаците смеће првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 03:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Новоцуре | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар