неделя, 17 април 2011 г.

Еволуирају Три'с маестро Ц таблете је окретање маске стоје и екрана за заштиту тастатура (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Еволуирају Три циљ стварања је најсвестранијих светских екран осетљив на додир таблете чини се да иде глатко до сада - први бутик Аустралије одећу представио троструким бутовања маестро , а сада је добио Храст стаза шкриљца, на путу са неким најинтригантнијих хардвер. Видиш, не само овај маестро Ц имају унутар 1.5ГХз Интел Атом З670, 2ГБ ДДР2 РАМ-а и скоро свим звона и пиштаљке можете очекивати од лаптоп рачунара, такође је добио маске које физички ротира - претварање у делимични кицкстанд и излагање портова у исто време - и преносиви бежичну тастатуру која служи и као тврдом љуском протектора за 10,1-инчни цео осетљив на додир. Ту је и 32ГБ "високих перформанси" ССД опционо 3Г повезивање, пар стерео звучника и још једном, три оперативни системи које можете изабрати приликом покретања. Једине ствари вођења нас од куповине наше уобичајене две јединице се задржавају брину да друга ципела тек треба да одустане ... да не помињемо почетној цени од $ 729, без опционо тастатури.

Еволуирају Три'с маестро Ц таблете је окретање маске стоје и екрана за заштиту тастатуре (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Мон, 17 Маи 2011 14:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НетбоокНевс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар