неделя, 17 април 2011 г.

Колер је Нуми $ 6.400 високотехнолошких ВЦ нема већину прљави посао за вас (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/16/kohlers-numi-6-400-high-tech-toilet-does-most-of-the-dirty-wor/:
видели смо неке прилично фенси конзерви у наше време, али можда нико као преварио се , као Колер је најновији $ 6.400 Џона. Нуми ради само о свему за вас, осим ствари које, добро, само ви можете да урадите. Тражите нешто што личи на фенси Поп-Топ канту за смеће, Нуми долази у комплету са само-отварање и затварање поклопца тако да не морате да додир седиште ВЦ, само-чишћење биде са подесивим контролама за температуру и притисак воде, грејање елемената Држите прсте и Тусх Тоасти; осветљени панел за ноћно рандеву, уграђени систем звучника који се повезује са удаљеним станицу пристајања да се обезбеди само ви знате тачно шта радите тамо, и деодоризинг елемент који је срање из ваздуха Бовл кроз угаљ филтера. Наравно, ни у вези апарата би била потпуна без екрана осетљивог на додир, а Нуми није изузетак, то је осетљив на додир даљински управљач који можете користити да подесите са вашим спецификацијама. Дакле, то је оно што ми зовемо порцелански трон. Погледајте видео смешно раскошан Промо после паузе.

Наставити читање Колер је Нуми $ 6.400 високотехнолошких ВЦ нема већину прљави посао за вас (видео)

Колер је Нуми $ 6.400 високотехнолошких ВЦ нема већину прљави посао за вас (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16 Јан 2011 17:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк НИ Тимес | Соурце Колер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар