четвъртък, 3 февруари 2011 г.

"Death By GPS" Повишаване В дивата природа на Америка

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yUOuFMAi6ec/Death-By-GPS-Increasing-In-Americas-Wilderness:
Анонимен читател пише "Всяка година, все повече и повече американци умират в пустини и wildernesses, защото те разчитат на своите дялове GPS (и до известна степен, техните мобилни телефони), за да бъде винаги вярна. Сакраменто Bee кавички Долината на смъртта пустинята координатор Чарли Callagan : ". Това е, което аз съм започва да се обадя на смърт чрез GPS ... Хората са отдаване под наем на превозни средства с GPS и те нямат идея как работи и те са готови да се доверят на GPS да ги отведе в средата на нищото"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Рана Chrome, Win $ 20.000

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5KYf2apuRQ0/Hack-Chrome-Win-20000:
CWmike пише "Google ще плати $ 20,000 за първо да използва своя Chrome браузър по Pwn2Own хакерство конкурса тази година е най-CanSecWest във Ванкувър, Британска Колумбия, на 9 март. На тазгодишния Pwn2Own, изследователите ще яма експлоатира срещу машини, работещи на Windows 7 или Mac OS X , които се опитват да свалят на Microsoft IE, Mozilla's Firefox, Apple Safari и Google Chrome. Първите изследователи да проникна IE, Firefox и Safari ще получи $ 15,000 и машината работи на браузъра. Наградите са още 5000 лв. от дадените за използване на браузърите на последно Pwn2Own конкурса, и три пъти повече, отколкото през 2009 г. награди. "Ние сме вдигна летвата този път" и броя пари в брой разпределени за награди се е увеличил на огромен 125.000 $, каза Аарон Портной, управителят на спонсора, HP TippingPoint отбор сигурността научни изследвания, които определят правилата на конкурса в сряда в блога, написани от Портной ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


KNO превози забавено, не се знае защо и за колко време

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/kno-shipments-delayed-no-word-on-why-or-for-how-long/:
Това, което е с формата на таблетки и кораб щуротии дата ? След получаване на някои типове от KNO предварително orderers (който трябва да сте започнали да получавате това чудовище миналата година ), че техните пратки са били забавени, ние pinged KNO и имам някои ултра-неясни потвърждение на този факт:
Нещата в KNO вървят добре. Въпреки това, както отбелязахме по-долу, не е имало забавяне на пратка. Веднага след като KNO има нова информация, ние ще сподели, че с клиенти и със сигурност може да ви даде глави, ако това е от полза.
Има не се споменава нищо от това на съобщение KNO, и обикновено с този вид забавяне има поне някакъв мотив - "кутията имаме, са с неправилна дължина", или "нашите Lego тестване робот провалиха ", или нещо гладко по този начин. Разбира се, ние сме се, че има някакво обяснение предстоящото. Това не е причина да смятат, KNO е в сериозна опасност от корабоплаването не си таблет, или че се опитва да излъгвам, но KNO за съжаление попаднах на една тревожна тенденция в таблетка пространство, което ще се радваме да се отървем от добре до сега.

[Благодаря, Крис]

KNO превози забавено, не се знае защо и за колко време първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти фев 2011 14:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Agility Saietta електрически мотор спорт очи-в

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Ние дойдохме, видяхме, снимахме. Със седалище в Лондон стартиране на име днес Agility представи първия си и единствен продукт, за Saietta електрически мотор спорт , а ние просто трябваше да поп на MCN мотоциклети Покажи в своя роден град да надникнем го за себе си. Е, какво има да се каже, че снимките не са вече? Ние може би трябва да започнем с тази масивна гърбица вижда отпред. На пръв поглед прави моторът изглежда изключително пред-тежки, но това е всъщност най-вече на обвивката - изработени от леки композитни материали, чиито съставки не ни позволяваха да се знае - кои канали въздух в области, които трябва охлаждане и по-важното е, оптимизира, по дяволите, на аеродинамиката това две колела's. Има открита с двойни носачи система на окачване, само някои от окото бонбони по този изключително отразяващи състезател, а теглото баланс е, противно на първото ни впечатление, почти перфектно дори. Това се дължи на батерии е скрито в центъра, точно пред входа на надраскване постояннотоков двигател с + процента ефективност 90 (Agility ни казва цялата машина рев има 83 пропускателна ефективност на сто).

Галерия: Agility Saietta очи-в


Ще има възможност за избор на панели, видяхме силно отразяващи хромирани една страна, а дресьор червено версия е също на разположение. Като говорим за цветове, малки скоростомера свети в синьо шик за нощно каране. Ние гледаха само трети прототип производство на компанията, но предварителни поръчки вече се вземат - на цени от малко под £ 10 000 за модела S с 50 мили обхват и малко под £ 14,000 за варианта R, който има близнак батерията и, съответно, да простре до 100 мили - за доставка през април. САЩ ценообразуване се казва, че разполагат с "леко" премия, но Agility се надява тя може да бъде в състояние да изградят някои от тези мотори Saietta повече на Западния бряг, потенциално разрязване на за сметка на продажбата им в Северна Америка. Единственото нещо, което нашите снимки не показват как се определя мотор с въртящ момент и четири секунди ускорение 0-60 (на по-лекия модел S, на R има по пет) усещането, но ако ние сме много добри над следващите няколко седмици, ние може просто да получи шанс да се вози един и разберете за себе си.

Agility Saietta електрически мотор спорт очите-на първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Февруари 2011 г 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Aava Mobile Съобщава се, определени да разкрие Medfield базирани Android / MeeGo телефон на MWC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Нетърпелив ли начин да забравите за Moorestown ? Ние няма да бъде шокиран, ако Intel са в същия лагер, и ако това тук слух, тигани, тя може да бъде Medfield действа като амнезия на Mobile World Congress. Ако ще се припомни, Intel накратко показа една Medfield базиран телефон в края на миналия месец, и сега сме научили, че Aava Mobile - същата компания, отговорна за WoW-схрусква демонстрация Moorestown на Computex - е на път да пусне истински прекрасен човек в Барселона. SlashGear е на добра орган, че Aava е второ поколение Core дизайн ще бъде официално разточва в рамките на няколко дни, в комплект с Intel Inside, една 8,9 мм дебелина шаси, Android и MeeGo. Вие четете правилно - и двете мобилни операционни системи ще бъдат подкрепени. Той каза, че Aava всъщност не планирате да Хокинг тези на потребителите, вместо това те ще бъдат shuttled на разстояние до разработчиците, за да насърчи интегриран ACPU и платформа модем. Трудно е да се каже дали на корпуса ще (надявам се) вижда MWC ще остане окончателно, но можете да се обзаложите ние ще се копаят по веднъж на шоуто етаж се отваря.

Aava Mobile Съобщава се, определени да разкрие Medfield базирани Android / MeeGo телефон на MWC първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 година 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник SlashGear | Изпрати | Коментари

Приложение - най-издевания дума в Техническия?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_QYdu8P1h7M/App-mdash-the-Most-Abused-Word-In-Tech:
Barence пише "PC Pro има блог проучване на неправилната употреба на думата" приложение ". До iPhone дойде, думата" заявление "в голяма степен означава самостоятелна част от софтуера, инсталиран на PC или Mac. Тогава Apple взеха участие, почиства го до три главни букви, и в рамките на месеца ап думата "стана синоним на малки джаджи на код за смартфони. Сега, Google е разширяването на границите на определението за" апартамент "още повече. Google Chrome потребителите ще се наблюдава ново допълнение към техните браузър наскоро:... на Chrome Уеб Магазин Тук ще намерите много "програми", за да инсталирате и стартирате директно от удобен икона на началния екран на браузъра, освен това не са "програми" на всички Те са сайтове . Идеята на Google за "приложения" са това, което ние quaintly, посочени в добрите стари времена, като "отметки." Означава нищо думата "приложение" на всички ли още? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


N-Control Avenger Xbox 360 контролер закрепване сега корабоплаване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/n-control-avenger-xbox-360-controller-attachment-now-shipping/:
Признай си, знаеш, че искам един от тези диви -Control Avenger прикачени файлове контролер N : има нищо срамно в това, че ние искаме един също! Така нареченият "Exo-Suit" - което ние проверихме на ОИП - дава своя Xbox контролер основен ремонт, и това е вече официално доставка. Малкото устройство ще стартира $ 39,99, така че може да достигне до източника на връзката, ако това е точно това.

N-Control Avenger Xbox 360 контролер закрепване сега корабоплаването първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Avenger контролер | Изпрати | Коментари

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Бомбай Върховния съд правилник Астрология Да бъдеш науката

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pDz-PupwLNk/Bombay-High-Court-Rules-Astrology-To-Be-a-Science:
neosaurus пише "В Индия, Бомбай Върховният съд наскоро постанови астрологията за" време, изпитват науката повече от 4000 години. " Не само този участък на определението за наука, тя също потвърждава вярата на хората в pseudosciences в по-широк ниво. " Най-малко можем да знаем със сигурност на хора, опитващи се да се преподава креационизма като наука в нашите училища са еднакво щури приятели по целия свят.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Канадското правителство обеща да отмени решението за използване на ККТР базирани интернет фактуриране

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/canadian-goverment-vows-to-reverse-crtc-decision-on-usage-based/:
Това е станало преди, когато канадското правителство преобърнал ККТР на решения и позволява на Globalive да влезе в канадския пазар мобилни телефони, и тя изглежда като Отава е на път да отново подкрепя и да се обърне още по-спорно отсъждане на регулаторна агенция. Както бе потвърдено от промишлеността премиер Тони Клемент на Twitter, правителството планира да отмени скорошното решение ККТР, които ефективно използване на наложени-базирани интернет за плащане в случай че агенцията не отстъпи и "се върна на чертожната дъска." Позовавайки се на високопоставен представител на правителството, в Торонто Стар допълнителни доклади, че обрат може да дойде най-рано следващата седмица. Тъй като всички канадци четене това може и да са наясно, въпросът за използване на базирани интернет фактуриране е бавна за известно време, но тя достигна връхна точка с решението на ККТР миналата седмица, че засегнати по-малки доставчици на интернет услуги, които разчитат на големи телекомуникационни компании "мрежи. В рамките на новата управляваща, тези дружества ще бъдат са изправени пред повишени разходи, които биха драстично да ограничат размера на честотната лента, те са в състояние да предлагат на клиентите - един такъв доставчик, Teksavvy, всъщност вече изпрати известия до клиентите ги информира че съществуващите им 200GB капачка честотна лента ще бъде отпадането само 25GB на 1 март, с допълнителни данни използват, за да се събират от гигабайт.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Канадското правителство обеща да отмени решението за използване на ККТР базирани интернет фактуриране първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари, 2011 г 13:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник В Торонто Стар , @ Tony_ClementMP (Twitter) | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

News Corp&#39;s <em>The Daily</em> е обречена

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TfWfjjjFEQI/News-Corps-emThe-Dailyem-Is-Doomed:
rsmiller510 пише "В края на краищата на свръх, беше изненадващо колко The Daily, новият Нюз корпорейшън IPAD всекидневник, изглежда като обикновен списание. В крайна сметка обаче, това е един стар модел в нова опаковка и в това ще се провали . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Verizon вече могат газта топ пет на сто от трафика свине, downres мултимедийни качени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/verizon-can-now-throttle-top-five-percent-of-bandwidth-hogs-down/:
Ница времето, Verizon. Точно както хиляди - може би милиарди - на смартфон потребителите обмислят преминаването към Big Red за Apple на iPhone 4 , превозвачът е подхлъзнах в две критични промени в политиката, които са очевидно влиза в сила незабавно. Сгушен в много дребен шрифт в нов PDF, които се появиха на сайта на дружеството, има и това:
"Verizon Wireless се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрия опит при използването на нашата мрежа, споделен ресурс сред десетки милиони клиенти. За да се постигне това, ако използвате извънредно количество данни и попадат в топ 5 на сто от потребителите данни Verizon Wireless ние може да намали вашите данни пропускателна скорост периодично за остатъка от следните си текущия платежен цикъл и веднага да се гарантира високо качество на изпълнение на мрежата за други потребители на места и часовете на върхово потребление. Нашите проактивно управление на Verizon Wireless мрежа има за цел да гарантира, че останалите 95 на сто от клиентите на данни не са повлияни отрицателно от хаотичните данните за потреблението на само на няколко потребители. "
Доколкото ни е известно, това е първият път, VZW е взел едно забележително положение на дроселиране, както и за връзката си позиция по отношение на неутралността на мрежата (това се отнася до безжични, все пак) е доста очевидна. Какво е най-интересно за нас е пет процента цифра; горната един или два процента не е огромна сума и има добър шанс, че трафик нарушителите през тази ешелон. Но ние сме се познае, че доста бизнес пътници ще попаднат в този обхват, както и предвид факта, че VZW сега притежава правото на газта данни за съществуващи платежния Ви цикъл и следващия ... Е, на добър час gritting зъбите и трайно през този двугодишен договор.

В сходни новини, фирмата изпълнява и оптимизация и транскодиране технологии в своята мрежа, което е политически коректен начин да се обясни, че може да downres мултимедийни се опитате да изпратите чрез тръби на Verizon. Ръководителят на миналото на почивка за пълното цитат.

Продължавам четене Verizon вече могат газта топ пет на сто от трафика свине, downres мултимедийни качени

Verizon вече могат газта топ пет на сто от трафика свине, downres мултимедийни качени първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 г 12:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мак слухове , Boy Genius Report | източник Verizon Wireless [PDF] , (2) | Изпрати | Коментари

Глътни, преса, бам, бюст: смъртта на вътрешно горене

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/suck-squeeze-bang-bust-the-death-of-internal-combustion/:
Аз не пуша и никога не съм. Не мога да кажа, както аз съм се чувствал на изкушението да опитам, че някога специално заместник, особено като се има предвид цена тези дни. Преди 50 години ми се избягва този начин на живот избор щеше да ме постави в малцинство, и ако бях помолен пушач дръзнал да излезем навън или направени всички последствия за това, което си навик да прави дробовете ми ... добре, че не би преминала добре.

Днес, разбира се, тези въпроси и очакванията са в норма, със законодателството принуждава пушачите в студ и науката показва, че това, което излиза от устата им не е голям за минувачите. Но защо ви говоря за тютюнопушенето на притурката блог? След няколко десетилетия това е, което ще е като да карате кола с вътрешно горене, един живот, изпълнен с огромни данъци, постоянно неудобства, както и на държавно спонсорирания опити за предизвикване срам сред тези, които биха се осмелили стика наоколо с двигател, който хвърля на разстояние 70% (или повече) на енергия като отпадък.

Продължавам четене сучем, преса, бам, бюст: смъртта на вътрешно горене

Глътни, преса, бам, бюст: смъртта на вътрешно горене първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 12:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

1948 кмета да MIT: Използвайте Flamethrowers за да топят снега?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mIhp95v0Kkc/1948-Mayor-To-MIT-Use-Flamethrowers-To-Melt-Snow:
Анонимен читател пише "През 1948 г. кметът Бостън Джеймс Кърли откачи заради рекордно количество сняг. Автор е на Масачузетския технологичен институт и помоли за помощ, дори предложи използването flamethrowers да го стопи. (Вижте първоначалното типово писмо,)"

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Samsung Galaxy Tab отхвърля висока възвръщаемост, казва курс е "под 2 процента"

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/samsung-refutes-high-galaxy-tab-returns-says-rate-is-below-2-p/:
Samsung Galaxy отхвърля високо Tab вземания норма на възвръщаемост
Лош Samsung не може да хванеш почивка. Първо изпълнителен Лий Йонг-хи погрешно разбрано, като каза, че продажбите на Галакси Tab са " доста гладко ", но записа на този разговор казва, че те са били вместо" много малки ". Сега компанията се опровергават друго искане, които връщат стойности на Tab са близо 16% . Компанията направи това в изявление, така сбито формулиран можем да функция своята цялост тук:
В норма на възвръщаемост на Галактиката Tab в САЩ, както твърди един от Северна Америка компания за пазарни изследвания, е неправилно. Според Samsung Electronics Mobile Communications Business връщането процент е под 2 процента.
Така че, има ли го. По-долу два процентни пункта, и правото на равенство с това, което съм чувал за IPAD .

Samsung Galaxy Tab отхвърля висока възвръщаемост, казва курс е "под 2 процента" първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 година 11:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BGR | източник Samsung Утре | Изпрати | Коментари