четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Agility Saietta електрически мотор спорт очи-в

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Ние дойдохме, видяхме, снимахме. Със седалище в Лондон стартиране на име днес Agility представи първия си и единствен продукт, за Saietta електрически мотор спорт , а ние просто трябваше да поп на MCN мотоциклети Покажи в своя роден град да надникнем го за себе си. Е, какво има да се каже, че снимките не са вече? Ние може би трябва да започнем с тази масивна гърбица вижда отпред. На пръв поглед прави моторът изглежда изключително пред-тежки, но това е всъщност най-вече на обвивката - изработени от леки композитни материали, чиито съставки не ни позволяваха да се знае - кои канали въздух в области, които трябва охлаждане и по-важното е, оптимизира, по дяволите, на аеродинамиката това две колела's. Има открита с двойни носачи система на окачване, само някои от окото бонбони по този изключително отразяващи състезател, а теглото баланс е, противно на първото ни впечатление, почти перфектно дори. Това се дължи на батерии е скрито в центъра, точно пред входа на надраскване постояннотоков двигател с + процента ефективност 90 (Agility ни казва цялата машина рев има 83 пропускателна ефективност на сто).

Галерия: Agility Saietta очи-в


Ще има възможност за избор на панели, видяхме силно отразяващи хромирани една страна, а дресьор червено версия е също на разположение. Като говорим за цветове, малки скоростомера свети в синьо шик за нощно каране. Ние гледаха само трети прототип производство на компанията, но предварителни поръчки вече се вземат - на цени от малко под £ 10 000 за модела S с 50 мили обхват и малко под £ 14,000 за варианта R, който има близнак батерията и, съответно, да простре до 100 мили - за доставка през април. САЩ ценообразуване се казва, че разполагат с "леко" премия, но Agility се надява тя може да бъде в състояние да изградят някои от тези мотори Saietta повече на Западния бряг, потенциално разрязване на за сметка на продажбата им в Северна Америка. Единственото нещо, което нашите снимки не показват как се определя мотор с въртящ момент и четири секунди ускорение 0-60 (на по-лекия модел S, на R има по пет) усещането, но ако ние сме много добри над следващите няколко седмици, ние може просто да получи шанс да се вози един и разберете за себе си.

Agility Saietta електрически мотор спорт очите-на първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Февруари 2011 г 14:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар