четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Skifta андроид ап nabs DLNA сертификация: таблетки и смартфони сега поточно към STBs и повече

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/skifta-android-app-nabs-dlna-certification-tablets-and-smartpho/:
С помощта на Android телефон като дистанционно е нещо ново , но го използва за изпращане на съдържание действително към телевизор, свързан декодер? Сега това е нова концепция. Skifta за Android е само се превърне в първото парче на софтуер, за да бъдат заверени от Digital Living Network Alliance ( DLNA ) в новата си софтуерна програма за сертифициране, даващ възможност на Android-базиран смартфон или таблетка за поток на борда на медиите за всеки източник, DLNA, включително телевизори, стерео системи, компютри и PS3 на Sony. Това е трудно да се каже какъв телефон (и какъв вид на честотната лента) ще са необходими за това действително да бъде едно приятно изживяване, но тези, любопитни да научите да изтеглите приложението безплатно в Android Marketplace ... при условие, че използвате устройство с Android 2.2 (Froyo) или повече, разбира се. Ръководителят на миналото на почивка за един обяснителен видео.

Продължавам четене Skifta андроид ап nabs DLNA сертификация: таблетки и смартфони сега поточно към STBs и повече

Skifta андроид ап nabs DLNA сертификация: таблетки и смартфони сега поточно към STBs и по- първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти 2 2011 09:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Qualcomm | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар