четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Best Buy на обратно изкупуване програма да бъде официално обявен по време на Super Bowl ... от Джъстин намерени онлайн и Ози Озбърн

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/best-buys-buy-back-program-to-be-made-official-during-the-super/:
Ние чували за това по време на новини лавина, която е CES началото на миналия месец, но днес Best Buy е започнал да прави новата си купете програмата за обратно служител в имейли, изпратени, за да оценяват Зона клиенти награда. Същината на схемата е, че Best Buy ще ви предложат определени за обратно изкупуване цени за стоките, които купуват от магазините си, това като реклама за успокоение, че електрониката няма да обезценява твърде много по време на собствеността. В изтече информация видяхме през януари показа, че ще трябва да плащат допълнителна такса в момента на покупка, за да се запишат в програмата и Best Buy на най-високите оферти обратно изкупуване бяха ограничени до 50 на сто от първоначалната цена, така че не Очакваме това да бъде в значителна полза за вас, г-н потребителите. За повече информация, да си очите заключения на Супер Боул в неделя, когато Джъстин намерени онлайн и Ози Озбърн (не, сериозно), ще направят всичко възможно да тълкувам Best Buy е новото предприятие.

[Благодаря ти, Джеф и Джон]

Best Buy на обратно изкупуване програма да бъде официално обявен по време на Super Bowl ... от Джъстин намерени онлайн и Ози Озбърн първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Февруари, 2011 08:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар