четвъртък, 3 февруари 2011 г.

BMW където и да искате да отидете се разглежда бъдещето на мобилността

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/bmws-wherever-you-want-to-go-explores-the-future-of-mobility/:

Може би не са били продавани на концепцията за градската мобилност в колата на утрешния ден , когато Audi започна проучване на обект , но може би нов документален филм BMW серия ще ви убеди. Глава първа от където искате да отидете направи своя дебют днес и функции интервюта с мечтатели от в и извън автомобилната общност - от астронавта Бъз Олдрин да съосновател на ЗипКар Робин Чейс - говори за това как колата може и ще се адаптират към отговарят на нуждите на бъдещите обитатели митрополит. Първият филм е почти разширен трейлър, така че ще бъде интересно да видите пълната разговори през следващите вноски - и ние можем само да се надявам тези разговори с напред-мислители убеди BMW да направи преоценка на своите нелепо кола на бъдещето концепции . Глава втора капки на 8 февруари, така че очаквайте. Vid е след почивката.

Продължавам четене на BMW, където искате да отидете се разглежда бъдещето на мобилността

BMW където и да искате да отидете се разглежда бъдещето на мобилността първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Февруари 2011 г. 00:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Translogic | източник BMW | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар