четвъртък, 3 февруари 2011 г.

BMW и PSA Peugeot Citroen партньор за бъдещи хибридни технологии, сложи това нещо Голямата война зад тях

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/bmw-and-psa-peugeot-citroen-partner-for-future-hybrid-tech-put/:
На миналия век не вижда недостиг на спорове между френски и германците, но през този век всичко ще бъде напълно изстине. BMW и PSA Peugeot Citroën, компанията, която съвсем естествено е собственик на Peugeot и Citroën марки, са се превърнали в партньорство насочени към създаването на съвременни хибридни системи. Името на това ново партньорство? BMW Peugeot Citroën електрификация, съвсем естествено. Плодът на това свято съюз ще бъде по-добре акумулаторни батерии, генератори, както и електроника, които не само ще помогне на производителите, които се присъединиха заедно тук, но и ще бъдат продадени на други производители, които имат нужда от малко помощ от приятелите си. Ние ще трябва да почака известно време преди да видим някакви резултати, все пак: Край на компоненти, които не се очаква да излезе на пътя до 2014 г. най-рано - coincidently около 100 години, тъй като нещата се ужасно сприхав в Елзас и Лотарингия.

Продължи четене BMW и PSA Peugeot Citroen партньор за бъдещи хибридни технологии, сложи това нещо Голямата война зад тях

BMW и PSA Peugeot Citroen партньор за бъдещи хибридни технологии, сложи това нещо Голямата война зад тях първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри Февруари 2011 г 20:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар