четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Aava Mobile Съобщава се, определени да разкрие Medfield базирани Android / MeeGo телефон на MWC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Нетърпелив ли начин да забравите за Moorestown ? Ние няма да бъде шокиран, ако Intel са в същия лагер, и ако това тук слух, тигани, тя може да бъде Medfield действа като амнезия на Mobile World Congress. Ако ще се припомни, Intel накратко показа една Medfield базиран телефон в края на миналия месец, и сега сме научили, че Aava Mobile - същата компания, отговорна за WoW-схрусква демонстрация Moorestown на Computex - е на път да пусне истински прекрасен човек в Барселона. SlashGear е на добра орган, че Aava е второ поколение Core дизайн ще бъде официално разточва в рамките на няколко дни, в комплект с Intel Inside, една 8,9 мм дебелина шаси, Android и MeeGo. Вие четете правилно - и двете мобилни операционни системи ще бъдат подкрепени. Той каза, че Aava всъщност не планирате да Хокинг тези на потребителите, вместо това те ще бъдат shuttled на разстояние до разработчиците, за да насърчи интегриран ACPU и платформа модем. Трудно е да се каже дали на корпуса ще (надявам се) вижда MWC ще остане окончателно, но можете да се обзаложите ние ще се копаят по веднъж на шоуто етаж се отваря.

Aava Mobile Съобщава се, определени да разкрие Medfield базирани Android / MeeGo телефон на MWC първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 година 15:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник SlashGear | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар