четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Verizon вече могат газта топ пет на сто от трафика свине, downres мултимедийни качени

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/verizon-can-now-throttle-top-five-percent-of-bandwidth-hogs-down/:
Ница времето, Verizon. Точно както хиляди - може би милиарди - на смартфон потребителите обмислят преминаването към Big Red за Apple на iPhone 4 , превозвачът е подхлъзнах в две критични промени в политиката, които са очевидно влиза в сила незабавно. Сгушен в много дребен шрифт в нов PDF, които се появиха на сайта на дружеството, има и това:
"Verizon Wireless се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрия опит при използването на нашата мрежа, споделен ресурс сред десетки милиони клиенти. За да се постигне това, ако използвате извънредно количество данни и попадат в топ 5 на сто от потребителите данни Verizon Wireless ние може да намали вашите данни пропускателна скорост периодично за остатъка от следните си текущия платежен цикъл и веднага да се гарантира високо качество на изпълнение на мрежата за други потребители на места и часовете на върхово потребление. Нашите проактивно управление на Verizon Wireless мрежа има за цел да гарантира, че останалите 95 на сто от клиентите на данни не са повлияни отрицателно от хаотичните данните за потреблението на само на няколко потребители. "
Доколкото ни е известно, това е първият път, VZW е взел едно забележително положение на дроселиране, както и за връзката си позиция по отношение на неутралността на мрежата (това се отнася до безжични, все пак) е доста очевидна. Какво е най-интересно за нас е пет процента цифра; горната един или два процента не е огромна сума и има добър шанс, че трафик нарушителите през тази ешелон. Но ние сме се познае, че доста бизнес пътници ще попаднат в този обхват, както и предвид факта, че VZW сега притежава правото на газта данни за съществуващи платежния Ви цикъл и следващия ... Е, на добър час gritting зъбите и трайно през този двугодишен договор.

В сходни новини, фирмата изпълнява и оптимизация и транскодиране технологии в своята мрежа, което е политически коректен начин да се обясни, че може да downres мултимедийни се опитате да изпратите чрез тръби на Verizon. Ръководителят на миналото на почивка за пълното цитат.

Продължавам четене Verizon вече могат газта топ пет на сто от трафика свине, downres мултимедийни качени

Verizon вече могат газта топ пет на сто от трафика свине, downres мултимедийни качени първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 г 12:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Мак слухове , Boy Genius Report | източник Verizon Wireless [PDF] , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар