четвъртък, 3 февруари 2011 г.

KNO превози забавено, не се знае защо и за колко време

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/kno-shipments-delayed-no-word-on-why-or-for-how-long/:
Това, което е с формата на таблетки и кораб щуротии дата ? След получаване на някои типове от KNO предварително orderers (който трябва да сте започнали да получавате това чудовище миналата година ), че техните пратки са били забавени, ние pinged KNO и имам някои ултра-неясни потвърждение на този факт:
Нещата в KNO вървят добре. Въпреки това, както отбелязахме по-долу, не е имало забавяне на пратка. Веднага след като KNO има нова информация, ние ще сподели, че с клиенти и със сигурност може да ви даде глави, ако това е от полза.
Има не се споменава нищо от това на съобщение KNO, и обикновено с този вид забавяне има поне някакъв мотив - "кутията имаме, са с неправилна дължина", или "нашите Lego тестване робот провалиха ", или нещо гладко по този начин. Разбира се, ние сме се, че има някакво обяснение предстоящото. Това не е причина да смятат, KNO е в сериозна опасност от корабоплаването не си таблет, или че се опитва да излъгвам, но KNO за съжаление попаднах на една тревожна тенденция в таблетка пространство, което ще се радваме да се отървем от добре до сега.

[Благодаря, Крис]

KNO превози забавено, не се знае защо и за колко време първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти фев 2011 14:38:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар