четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Dropcam ап дума за Android, ви позволява да следите охранителни камери от разстояние

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/03/dropcam-app-comes-to-android-lets-you-monitor-your-security-cam/:
iPhone потребители не са били в състояние да гледате на своите камери Dropcam сигурност от удобството на специален апартамент, тъй като Dropcam Ехо започна миналото лято , но за съжаление Android потребители не са били оставени без друг избор освен да се задоволи да използва стандарт, по-малки от мобилни приятелски уеб интерфейс. Компанията е най-накрая коригира, че надзорът, обаче, и освобождава пълноправен апартамент за смартфони Android работи Android 2.2 или по-висока. Основното предимство с настройка Dropcam - както е отбелязано в нашия преглед на самата камера - е, че това е напълно облак-базирани, и не е необходимо да се свърже с вашия домашен компютър или споделяне на видео запис (за съжаление, че удобство идва в доста разходи). Що се отнася до приложението Android, ще ви позволи да получават такива неща движение и аудио сигнали, и разбира се да се регистрирате на живо поток или на записи достъп - тези, които просто искат пробвате услугата може също така просто достъп до някои обществени камери да го тестваме посочени.

Продължавам четене Dropcam ап дума за Android, ви позволява да следите охранителни камери от разстояние

Dropcam ап дума за Android, ви позволява да следите охранителни камери отдалеч първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти февруари 2011 год 01:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Dropcam | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар